facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kosterhavets Ekobod

"Kosterhavets Ekobod – Sveriges västligaste restaurangVälkommen till vårt hjärteställe på Nordkoster! Här kan du ta en fika, ett glas härligt naturvin under äppelträdet eller äta frukost, lunch eller middag i vår trädgård med utsikt över det vackra Kostersundet. All mat lagas på plats och de flesta råvaror kommer från våra egna trädgårdar, lokala producenter eller havet runtomkring. Det fina huset vi finns i byggdes av mormor och morfar Anna och Åke i slutet av 40-talet.Vi är också Sveriges västligaste kulturscen. Vi har musik, konst, föreläsningar, trädgårdsteater, kulturvandringar med mera. Se Instagram eller Facebook för mer information om våra event.Varmt välkomna hälsar Ulf med personal"
Address: Västra Bovägen 9 , Nordkoster 452 04, O, SE
Phone: +46 73 679 40 56
City: Nordkoster
Zip Code: 452 04


Opening Hours

Monday: 08:00-22:00
Tuesday: 08:00-22:00
Wednesday: 08:00-22:00
Thursday: 08:00-22:00
Friday: 08:00-22:00
Saturday: 08:00-22:00
Sunday: 08:00-22:00


related searches: Kosters Trädgårdar, Kläpphagen Koster, Kosteröarna
Reviews
Update: Även detta år, god pizza. Rabarberpajen utsökt . Blev middag på kvällen. Mycket god och matig fisksoppa, irish coffin välsmakande. Hit kommer vi igen. Betyget består. Mycket trevligt och vänligt bemötande. Sedan att pizzorna var mycket goda, lokal ölen och rabbarberpajen likaså, gjorde upplevelsen ännu bättre.
Blev tyvärr besviken. Med så pass små portioner och långsam och lite glömsk servis var prissättningen definitivt i överkant. Åt fisksoppan som var god men inte fantastisk. Gillar tanken bakom stället som sådant dock!
Lever kanske inte upp till sin egen ambition riktigt. Pizzorna var inte genombakade och vatten till vinet nekades med hänvisning till vattenbristen på Koster. Nja. Men fin trädgård och ok trevlig service.
Trevligt nytt inslag på Nordkoster. Käkade okej vegkorv m. mos & drack en god aperol spritz.
Charmigt ställe med mycket god mat och trevligt bemötande.
Alltid lika trevligt och gott
Ett självklart stopp om ni är på Nord-Koster! Otroligt mysigt ställe som är perfekt för en kaffe, ett glas vin eller deras magiska pizzor! Missa inte detta!!
Utmärkt läge, trevlig personal och mycket god mat och dryck, rekommenderas varmt!
Jättego och genuin personal. Vi var där dagen efter öppningsdag. Roligt för den som gillar Gin då det fanns flera olika kombinationer. Jag beställde även en kanelbulle och ägaren frågade om jag ville ha den varm så han gick o stekte till den samt sockrade och hällde på mer kanel samt serverade med glass och gjorde ett jättefint upplägg av det. Min pojkvän beställde rabarber-jordgubbspaj som var såå god! Rekommenderar varmt detta ställe.
Åt flera måltider på ekoboden under mitt besök på Nordkoster. Mycket god mat med fokus på ekologiskt och närproducerat. Väldigt bra viner och en fantastisk Gin & Tonic!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Kosterhavets Ekobod.

Nordkoster ısland pub

opening hours, reviews, map, satellite view. Kosterhavets Ekobod address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Kosterhavets Ekobod. On this website you can share your comments and experiences about Kosterhavets Ekobod with other people.

to add Kosterhavets Ekobod map to your website;