facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Köttboden i Trollbäcken

Address: Vendelsövägen 19 , Tyresö 135 51, AB, SE
Phone: +46 8 500 490 77
City: Tyresö
Zip Code: 135 51



related searches: köttboden trollbäcken priser, köttboden tyresö öppettider, köttboden järfälla, köttboden ekerö, köttboden tyresö priser, kött haninge, köttboden nynäshamn, köttboden restaurang
Reviews
Köpte 2 st dagens lunch. Supertrevligt bemötande i butiken, maten kändes vällagad och smakade gott och precis så man förväntar sig köpte klassiska rätter. Man får ju bedöma utifrån att maten är kyld och värms upp hemma. Tyvärr fick vi med fel sås, men misstag kan ju alla göra, jag ger högsta betyg på maten och kan varmt rekommendera den, priset får var och en bedöma.
Bland det bästa i Stockholm underbart bemötande även fast det va extremt mycket folk.. Rekommenderar starkt att komma hit..
Fantastisk butik om du är ute efter riktigt fint kött men till överkomliga priser. Trevlig personal som kom med bra tips, stort sortiment, de har även lite småplock som nötter, såser, fina olivoljor mm. Tips är att vara ute i god tid med beställningar inför jul och att inte vara där i rusningstid då det lätt blir lång kö utanför. Vi kommer absolut handla där igen! :
Första gången jag kom i kontakt med det som sedermera blev Köttboden i Tyresö var när jag handlade i Hammersta köttbod på vägen till Nynäshamn. Där köpte vi 1/2 och 1/4 gris till bra pris. Vi fick det styckat enligt mina önskemål. Har även handlat i Köttboden i Tyresö. Bra kvalité, till priser därefter.
Vilket ställe att köpa kött och andra rätter, bäst
Så nöjd, köpte super god korv bla.
Köttboden är ett unikum här finns kött och korv exempelvis som är av mycket hög kvalité här är service ett naturligt inslag. Här finns mycket kunnande och även när man stället upprepade frågor så bemötts man av vänliga förklaring. Här kostar det lite mer men varje krona är en extrem njutning för våra smaklökar. Covid-19 information är klockren och tydlig. Jag rekommenderar köttboden i Tyresö till alla som gillar kvalitet.
Sån himla bäst kvalle Jättetrevlig engagerad kunnig personal. De har nästan ALLT i butiken, men om jag vill ha något särskilt omöjligt är det högst ett samtal bort Asså ba: kalventrecoten var det bästa jag nånsin ätit utan att behöva betala Waguy-pris Helt enkelt: ÅK DIT, men inte på måndagar eller söndagar
Här säljer de kött av bästa kvalitet. Det som inte finns inne brukar gå att beställa. När det ska grillas så är det hit man åker för att inhandla köttet. Mycket kunnig och serviceinriktad personal.
Alltid trevligt bemötande och mycket bra kvalitet på kött och annat som de säljer.
Comment on this business

to add Köttboden i Trollbäcken map to your website;