facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Köttfärsbloggen

Köttfärsbloggen

About

Jag är en amatörkock årsmodell 73 med stort intresse för att komponera ihop smaker som blir till goda och snygga rätter.

Story

Idén startade i en liten lägenhet med ett litet kök med omodern utrustning. Så länge diskmaskinen fylldes med disk kunde man inte öppna kylen och om ugnsluckan var öppen kunde man inte gå in i köket. Ett litet kök… med en trägaffel, ett rivjärn och en massa köttfärsideér!

Syftet med bloggen är att få andra att upptäcka mer än köttfärssås på burk och inspireras till att våga blanda ihop saker till supergoda rätter.

Recepten skapas under tiden jag lagar och foton tas också under tiden som jag lagar. Först efter det färdiga resultat och uppätandet av denna avgörs om rätten får en plats på bloggen.

Så, på med förklädet och sätt igång att laga. Återkoppla gärna med vad just du tyckte och var inte rädd för att lägga till eller ta bort ingredienser.

Smaklig spis

Address: Stensötavägen 42, 746 51 Bålsta, Sweden
City: Bålsta
Zip Code: 746 51


Similar places near
Maethai TAKE AWAY Maethai TAKE AWAY 559 meter Bästa thai restuarang på Bålsta.Jätte God mat prisvärt aldrig besviken nån gång man k...
Mozzarella Bålsta Mozzarella Bålsta 2 km Bra betjäning och mycket god mat
Kalmarsand restaurang&bar Kalmarsand restaurang&bar 4 km Jag var hungrig! Hade vägen förbi! Chansade!?! Wow vilken lunch. Supergott, fräscht o...
Comment on this business

to add Köttfärsbloggen map to your website;