facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krägga Herrgård

Krägga Herrgård

About

Krägga Herrgård är en förtrollande vackert belägen mötesmiljö vid Mälarens strand, omgiven av 100 hektar grönskande mark.

Story

Här & Nu! Konferens, bröllop, weekend, Sjö-SPA vid Mälarens strand. 45 minuter från stan oavsett om stan heter Stockholm, Uppsala eller Västerås.

Address: Krägga Herrgård, 746 93 Bålsta, Sweden
Phone: 0171-532 80
City: Bålsta
Zip Code: 746 93



related searches: Krusenberg Herrgård, Färna Herrgård, Gimo Herrgård, Friiberghs Herrgård, Wenngarns slott, Thoresta Herrgård, Smådalarö Gård, Bröllop Stockholm
Similar places near
Lastberget Konferens - människor & möten Lastberget Konferens - människor & möten 5 km Svårbesökt för andra än konferensgäster. Det kommunala elljusspåret närmast omöjligt ...
Cafe32 Cafe32 7 km Cafe32 i Bålsta Öppettider: 07:00-17:00 - Stockholmsvägen 32 - 32 platser - 32 produ...
Vatten UF Vatten UF 8 km Vår affärsidé är att sälja vatten i en 100% nedbrytbar förpackning som även har förde...
Skokloster Hotell & Restaurang Skokloster Hotell & Restaurang 17 km Välkommen till i en historisk miljö vid Skokloster Slott, en helt egen halvö på 2.000...
Reviews
Väldigt fint ställe. Maten är helt enastående. Under helgen har jag flera gånger funderat på om inte just det här är det godaste jag nånsin ätit! Skön miljö och personal som är oerhört tillmötesgående och trevlig. Rummen är väl isolerade och därmed tysta. Fräscht. Utomhus-spa med bubbelpool och två bastuflottar.Rum: 5/5
Mysiga omgivningar, väldigt trevlig personal speciellt i samband med vår bokning och fantastiskt god mat! Sjö-SPA:et var härligt och extra roligt med möjligheten att ta ett dopp från en lucka i golvet inuti bastun. Hoppas kunna besöka Krägga igen i framtiden!
platsen är vacker men personalen är inte vänlig. vi var inte gäster på hotellet. vi ombads lämna territoriet. och det var mycket oartigt när vi bad om 5 minuter. Vi ville gå runt för att boka senare. men nu rekommenderar jag inte det här stället till mina vänner som besöker mig i Bålsta. om det finns sådana regler måste du ange detta på webbplatsen. att området är privat och tillgängligt endast för de som bokat rum.
Jag fotograferade Malin och Ashkan sagolika bröllop här. En mysig herrgård i vackra omgivningar. Bastuflotten, jacuzzin och tillgång till Mälaren är fantastiska funktioner. Trevligt och bra rum med skön säng. Det bästa jag har att säga var maten. Både lunch, middag och frukost var otroliga och ett plus för all härlig personal. Blir ett återbesök för mig även som privat :- Rekommenderas starkt!
Här tror jag julen börjar... Trevligt mottagen och en glögg i handen kommer man in i en mycket smakfullt juldekorerad lokal. Julrätter och övriga delikatesser serverades växelvis vid bord och självservering som buffé. Mycket hög klass på maten.Hotellets höjdpunkterPrisvärt
Köpte ett skaldjurspaket m övernattning m fast pris. Ringde för att dubbelkolla priser etc. Blev inbokad i ett deluxrum som vi sen förväntades betala extra för. Fick pengarna tillbaka förvisso men förstörde den totala känslan. Själva herrgårn är jättefin, fräsch. Två bastuflottar, i minsta slaget men helt ok om man är få. Skaldjursplatån var helt ok, förrätten, en liten soppa var helt magisk . En extra stjärna till göteborgaren som har koll på servicenivån.
Jättefint, men rummet kändes lite dammigt, samt, dags att uppgradera TVn på rummet. Promenadmöjligheter: Fina promenad områden. Mat och dryck: Jätte god mat, perfekt tillagad ryggbiff och röding, bra vinpaket som matchade med maten.
Mysig herrgård, trevlig personal, sköna sängar. Mysig SPA med bubbelpool, ved och el bastu vid Mälaren. Var där under julen mysig stämning och inredning. Stallet där vi åt lunch passar jätte bra som bröllopslokal.
Mysig herrgård i vacker miljö. Bastuflotte, jacuzzi och tillgängligheten till Mälaren är härliga inslag. Fina och bra rum med sköna sängar. Det allra bästa måste jag ändå få säga var maten. Kanongott! Både lunch, middag och frukost var otroligt gott och plus I kanten för all trevlig personal. Lär bli återbesök för min del. Rekommenderas starkt!
Mycket trevligt ställe, väldigt bra mat. Lite dyra på drickat, men det var det värt. Rekommenderar varmt ett besök.Rum: 4/5
Comment on this business

to add Krägga Herrgård map to your website;