facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kreativia

About

Kreativia Studio är en konstgjutnings och keramikverkstad Här görs skräddarsydda kroppsgjutningar och det anordnas även keramikcirklar med jämna mellanrum.
Du är välkommen att boka tid. :)

Story

Gör en hand och fotavgjutning på ditt barn, på din fina gravidmage eller på hela familjen!
En ovärderlig dopgåva, bröllopsgåva, förlovningsgåva men är också en tidslös artefakt på dina älskade föräldrar.
Vi gör hembesök! :)



"KREATIVIA är en LifeCasting-studio = kroppsavgjutning och keramikverkstad*Hand & fotavtryck / gjutning på bebis*Familje-gjutning händer*Brudpar händer*Kroppsavgjutning*Avgjutning på tassar*Keramikkurser*KeramikeventsDitt personliga konstverk samt keramikeventen planeras i samråd med dig/er och tidsbokning för besök krävs ALLTID.Tveka inte, bolla med oss idag!"
Address:
Phone: +46734247105
City: Växjö


Opening Hours

Monday: 11:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 11:00 - 19:00
Saturday: 11:00 - 19:00


related searches: Kreativia swadzim, Www kreativia pl, Laboprint Poland
Reviews
Kan varmt rekommendera Judit till alla som vill göra en avgjutning. Vi fick ett fantastiskt bemötande och en jättefin personlig service efter våra önskemål. Resultaten blev helt perfekt. Vi kommer komma tillbaka.
Fantastiska gjutningar som fångar minsta lilla detalj. Nu är min fru och jag tillsammans för evigt i ett enda handtag. Så här på ålderns höst är varje dag en gåva Tack Judit, för ditt hängivna arbete och utsökta arbete Pal och Klara
Superbra bemötande mot både barn och vuxen. Resultatet är fantastiskt så kommer åka tillbaka och göra fler gjutningar.
En roligt kreativt café för familjer och barn där du kan experimentera med lera och måla olika gipsfigurer och keramik. Jag gjorde en kopp och en liten skål som jag använder mycket hemma! Bra kvalitet på material och bra läge! Perfekt ställe för födelsedagskalas :
Vi kommer in på Kreativia och en ny värld öppnas för oss. Kreativitet som jag trodde att jag inte hade lockas fram med färg och form. Underbart ställe, jag älskar det! Rekommenderar verkligen till alla människor i alla åldrar. Gå dit, du kommer inte att ångra dig!
Mina barn och jag har redan varit på kreativia flera omgången. Alltid trevlig, mysig och avkopplande. Jag skulle kunna stanna alltid flera timmar men min dotter är ofta snabbare en jag kan bara rekommenderas!!
Var där med en kompis som också älskar att pyssla. Hur mysigt som helst, man blir bjuden på kaffe/te och och så himla skönt att man slipper städa efteråt! Bara att gå dit och njuta av sin pysselstund. Väldigt hjälpsamma, kunniga och trevliga. Bra priser och skön atmosfär. Längtar redan till nästa besök!
I denna mysiga studio har jag och barnen haft många roliga stunder. Vi målar gips, pysslar med foamclay och har till och med gjort fina tassavtryck av vår hund. Vår 11 åriga tjej hade sitt kalas i studion, barnens 1½ och 3 åriga kusiner har även de vart där och gjort vackra alster. Rekommenrar Kreativia till alla åldrar! Vi ses snart igen :
Fantastiskt! Otroligt uppskattat av såväl vuxna som barn 2 och 7 år. Välorganiserat, genomtänkt, stort utbud av pyssel/skapande. Proffsig och väldigt trevlig personal!
Mycket trevligt ställe! Omhändertagande personal och härlig atmosfär. Min 1,5 åring satt still i en och en halv timme och målade en keramikkrokodil, det är ett väldigt gott betyg i sig.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Kreativia.

Växjö arts & entertainment

opening hours, reviews, map, satellite view. Kreativia address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Kreativia. On this website you can share your comments and experiences about Kreativia with other people.

to add Kreativia map to your website;



Similar places near
KLUBB KLUBB 124 meter KLUBB är en arrangörs- och kulturförening i Växjö. Håll utkik efter kommande arrangem...
Designverkstan/Ateljé GFTextilskap Designverkstan/Ateljé GFTextilskap 476 meter Fritt skapande i glädje och gemenskap!
Det fria ordets hus Det fria ordets hus 592 meter Ett vackert och anrikt hus! Här finns rom för kreativitet. Hoppas det får finnas kvar...
Scensommar Scensommar 899 meter Scensommar - kultur nära dig! Har du koll på när och var fågeln landar härnäst? www....
Rock the Dot Rock the Dot 936 meter Grymt proffsig studio!
Kulturnatten Växjö Kulturnatten Växjö 950 meter Kulturnatten är en av de största årligakulturhändelserna i Växjö. Den 28 januari är d...
Rée Made UF Rée Made UF 1 km Från tomma flaskor till lyktor som lyser upp ditt hem @ree_madeuf
Mariakyrkan Växjö Mariakyrkan Växjö 2 km Gemytlig kyrka där besökarna sitter i ring så man ser och hör bättre och alla är närm...
Kreativ verkstad med Dalia & Dima Kreativ verkstad med Dalia & Dima 2 km EN KREATIV VERKSTAD OM DRÖMMAR & HOPP INOM KONST
KLUBBfestivalen KLUBBfestivalen 3 km KLUBBFESTIVALEN är en gratis kultur- och musikfestival som varje år anordnas på Linné...
LinneaTeatern LinneaTeatern 5 km Översatt av Google Ok Original Ok
Helgasjön Helgasjön 10 km Mysigt för hela familjen! När Ryttmästargården är öppen finns trevlig och god mat, fi...
Klockans Hantverk Klockans Hantverk 12 km Keramik konsthantverk Perfekta presenter - Unikt och enbart ett exemplar Prydnader (F...