facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kringlan i Tomelilla

Kringlan i Tomelilla
Address: Tomegatan 7, 27334 Tomelilla
Phone: 0417511720
City: Tomelilla
Zip Code: 27334



related searches: Kringlan Tomelilla
Reviews
Köpte smörgåstårta. Utan tvekan det bästa och mest prisvärda stället på Österlen för smörgåstårtor. Smidigt och enkelt att beställa, jättetrevlig personal och svingoda smörgåstårtor.
Blev faktiskt besviken, kom hit i hopp om att få smaka på bra bakverk. Men istället var min bulle torr. Sen hade dem ingen riktig kaffemaskin, så ingen cappuccino eller espressohouse... Var en konstig lukt inomhus också, allt kändes tråkigt och gammalt.
Trevligt, komplett konditori, men så dyrt så att jag inte tycker det är värt att gå dit längre.
Köpte danskt rågbröd. Var ett av de bästa jag käkat, och då har jag ätit från många olika bagerier. Helt i klass med min mormors hembakta.
Fantastiskt goda saker, rekommenderar deras baguetter och smörgåstårtor, är helt klart godaste jag ätit. Mycket goda bakelser med!
Marängbakelsen smakade kylskåp den var nog någon dag gammal
Hittade denna lilla Kondis-pärla/bageri med fantastiskt utbud av såväl smörgåstårtor, mackor och goda kakor samt gott kaffe. Himmelskt gott
Gamla och torra bakverk som smakar kylskåp troligtvis stått länge. Tog en kladdkaka med chokladgrädde, kakan smakade gammalt och chokladgrädden var så torr att den föll isär som en gammal torr maräng. Unken smak. Räkbaguette med genomsurt blött bröd dränkt i majonäs. Jag och sambon hoppas innerligt att vi inte blir magsjuka. Varning utfärdas, undvik!
fantastiskt cafe! supergoda mackor, mycket utbud av goda kakor o bakverk. bästa smörgåstårtan! Trevlig personal. skräddarsyr tårtor efter önskemål. kaffet var även helt perfekt. Är Mycket Nöjd! kan stort rekommendera, bästa stället i stan!
Betalade för en kopp kaffe men fanns bara till knappt en halv kopp och då hade vi mjölk i också . Coca Colan barn inte stämd i drick kylen utan varm. Fanns knappt någon läsk att välja på som var kall.Tog en tårt bit som var supertorr sen en bakelse som som skulle vara kladdkaka med kol. Supertorr och tråkig absolut gamla bakverk. Personalen inte otrevlig men totalt ointresserad av service
Comment on this business

to add Kringlan i Tomelilla map to your website;