facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kristianstad Centralstation

Address: Västra Boulevarden 2, 291 32 Kristianstad
City: Kristianstad
Zip Code: 291 32


Similar places near
Museiföreningen Östra Skånes Järnvägar Museiföreningen Östra Skånes Järnvägar 1 km Museiföreningen Östra Skånes Järnvägar, bildat 1972, är en förening i Kristianstad so...
Reviews
Bra läge på spårlägena men saknar de gamla resecentrumet för bussarna, de var mycket mer attraktivt för både turisterna men också invånare i området och runt omkring. Det var också terminalläge innan så man kunde tydligt se vilken terminal som var till vilken buss. Men nu är det lite stökigt där busshållplatserna på central stationen är lite överallt
Lite rörigt iom tågen vänder. Liten station, inte så varmt där inne.
En gammal stan med mycket sevärdheter såsom Heliga Trefaldighetskyrkan, den moderna rådhuset.
Snorkallt och dragigt. Obekväma bänkar. Hemlösa som ockuperar både bänkar och handikapptoaletten.
Centralstationen. Inga ovanligheter. Allt är på samma plan, så man behöver inte oroa sig för hissar eller rulltrappor.
Kristianstad centralstation från 1865 är en vacker stationsbyggnad som ligger alldeles intill Trefaldighetskyrkan. Stationen inrymmer bland annat Skånetrafiken. Ett bra ställe att köpa biljett på om biljettautomaten inte räcker till i tydlighet och logik. Personalen är vanligen mycket hjälpsam och trevlig. Stationen har också ett kafe. Monitorer för trafikinformation är rätt väl placerade, och här kan du läsa om hur försenat ditt tåg blir.
Bra förbindelser med både buss, tåg och taxi på samma station. Alla bussar i lokaltrafik stannar till här. Det finns väntsal samt café och kiosk. Behöver man hjälp med biljetter har dessutom Skånetrafiken ett kontor med personal där det går att köpa biljetter och få hjälp.
Rörig planering för många trafikslag. Bra parkering för att hämta och lämna. Gångtrafikanter lever farligt. Pressbyrån är välsorterad. Inte långt att gå till naturum med gratis parkering.
Kristianstad är som det alltid varit
Trevligt ställe nära till hotell och centrum. Bra möjligheter till resande hit och dit med bussar och tåg.
Comment on this business

to add Kristianstad Centralstation map to your website;