facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kristianstads Teater-officiell

Kristianstads Teater-officiell

About

Teatern är en livfull byggnad, centralt belägen i Kristianstads vackra Tivolipark; en kort promenad från centralstationen.

Story

Som besökare på Kristianstads teater har du möjlighet att se
musikal, teater, dans, fars, konserter, stand-up & föreläsningar.

Vår/höst är de tider då det är högsäsong i huset.
Under var säsong ligger det en välbesökt långproduktion som i regel är en musikal.
För mer info:

www.emilsigfridsson.se
www.underhallningspatrullen.se

Kristianstads eminenta teaterförening har även ett nyanserat program var säsong och en hel del av de föreställningarna spelas på teatern.
För mer info:
http://www.kristianstadsteaterforening.se/

Teatern är en kommunalt driven verksamhet med en erfaren personal. Men vi är inte själva i huset!
På teatern hittar man även Christian 4:es gymnasiums teaterlinje där lärare och elevers verksamhet ofta är ett samarbete med teatern.

I huset finns även en restaurang med vacker utsikt som som vid föreställning sköter servering och försäljning till besökare.
För mer info:
www.teaterbaren.se

Vill du läsa mer om teatern?
Klicka in här : www.kristianstad.se/teater

Välkomna!


Den här sidan är till för att kunna uppdatera våra kära besökare om smått som stort som händer hos oss.
Här pratar vi med varandra med en god ton och använder sunt förnuft. Allt som publiceras här är tillgängligt för alla.
Vi tar bort inlägg som är stötande eller kränker den enskildes integritet.

Address: Västra Boulevarden 20, 291 32 Kristianstad
Phone: 044-135934
City: Kristianstad
Zip Code: 291 32


Similar places near
Kristianstads teater Kristianstads teater 26 meter En stämningsfull teatersalong som leder tankarna till svunna tider. The Phantom of th...
Barnens Salonger Barnens Salonger 465 meter Barnens Salonger spelar teater på Regionmuséet i Kristianstads innergård. Musik, Teat...
Kristianstads Teaterförening Kristianstads Teaterförening 486 meter Sveriges bästa teaterförening
Rickarums Byateater Rickarums Byateater 17 km Avslutningen på sommarkvällarna var mycket bra. Trevligt ordnat och mycket god fika....
Reviews
Underbar föreställning och jättefin teater! Vi åkte speciellt ändå från Lomma och vi blev inte besvikna.
En stämningsfull teatersalong som leder tankarna till svunna tider. The Phantom of the opera i en fantastisk uppsättning där framförandet gav gåshud!
Fantomen på operan, en underbar föreställning av alla inblandade. Orkester, scenarbetare, ljus, skådespelare, kioskpersonal. Så proffsiga.
Vacker gammal teater som bjöd oss på en känsla av historia och fint bemötande av all personal. Ljudet under föreställningen var toppen och The Phantom of the Opera magisk med de sång- o musikprestationer vi fick ta del av. Sittkomforten var det enda vi kunde önska oss mer av.
Underbar teater, liten och mysig.
Vi såg en Fantastisk föreställning av Phantom of the opera på Teatern i Kristianstad, som ligger i Tivoli parken. En vacker byggnad i en vacker park. Teater salongen mycket vacker med ett fantastiskt målat tak och guldmålad trästukatur runt hela salongen. Upplevde att bänkraderna har för liten nivåskillnad därav dålig sikt. Det kostar 20 kr/person att hänga ytterkläder i garderoben. 70 kr för teaterprogram.
Älskar teatern även om det är lite dålig luft vilket man ju kan ändra på. Men så var vi här för Phantom of the opera och det är svårt att slå. Wow!
Såg en fantastisk musikal "The Phantom of the opera" Teatern är fint bevarad och av äldre och intim karaktär, väldigt vacker. Mycket trevlig upplevelse.
Supermysigt, som att åka tillbaka lite i tiden. Dock va ljudet alldeles för högt vid dansföreställningen, inget jag vanligtvis klagar på.
Mycket trevlig musical The Phantom of the Opera. Trevlig servering i restaurangen i pausen. Trång mellan raderna i teatern. Mycket sevärd musical. Det borde vara fler i serveringen;då det var lång kö
Comment on this business

to add Kristianstads Teater-officiell map to your website;