facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kritans förskola

Kritans förskola

About

På föräldrakooperativet Kritan är lek, glädje och trygghet i fokus. Varje dag utforskar vi tillsammans en hel värld av möjligheter.
Välkommen!

Story

På Kritan är lek, glädje och trygghet i fokus. Varje dag utforskar vi tillsammans en hel värld av möjligheter. Vårt mål är självständiga barn med en stark tilltro till den egna förmågan. Alla barn ska känna sig sedda och välkomna.

Vi är ett välfungerande föräldrakooperativ med engagerade föräldrar där personalen har hela ansvaret för den pedagogiska verksamheten. Vi har nära till hav, parker och lekplatser och är ofta ute stora delar av dagen. Kritan har funnits sedan 1991.

Vi har precis flyttat in i våra fina nyrenoverade lokaler i gamla polishuset på Järnvägsgatan 69 i centrala Limhamn. De nya lokalerna är i två plan och vi är stolta över att kunna inreda ett helt källarplan med en ateljé, vattenlek och stor gympasal. Vi får en helt nyanlagd gård och lokaler som är anpassade efter våra behov.

I samband med flytten till våra nya lokaler växer förskolan. Våra tidigare två avdelningar blir fyra - grön och gul för de mindre barnen och röd och blå för de äldre.

Förskolan har öppet måndag-fredag klockan 7–17.30.

Kritans värdegrund:

Alla är lika mycket värda.
Vi bryr oss om varandra.
Vi visar varandra hänsyn.

Address: Järnvägsgatan 69, Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: 040-15 69 81
City: Limhamn



related searches: Förskola - Malmö
Comment on this business

Directions to Kritans förskola with public transportation


Malmö Hyllie kyrkoväg 120 meters
4
9
Malmö Götgatan 220 meters
4
9
Malmö Annetorp 250 meters
9
Malmö Limhamn Centrum 270 meters
34
4
9

to add Kritans förskola map to your website;