facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kroatorpet Huskvarna

Kroatorpet Huskvarna

About

När möjligheten kom att åter igen få driva Kroatorpet så kändes det så rätt. Vi ser fram emot nya möten, mycket räksmörgåsar och kaffe i sommar / Landhs



"På mysiga Landhs Kroatorpet i Huskvarna kan du fika, luncha och äta frukost i en rustik och ombonad miljö med fantastisk utsikt. På sommaren kan du även njuta av Vätterutsikten på vår uteservering.Efter vår stora renovering kan vi nu erbjuda många platser inne i den nya serveringen.Kroatorpet har öppet året om.Varmt välkomna"
Address: Grännavägen 21, 56133 Huskvarna
Phone: 036132286
City: Huskvarna
Zip Code: 56133



related searches:
Reviews
En trevligt restaurang/cafeteria med fin utsikt mot vättern om man har tur att få ett fönsterbord. Det är alltid välbesökt med mycket folk som äter eller fikar. Kroatorpet är nyligen helt renoverat så det är både fräscht och snyggt. Deras semlor är fantastiskt goda och har vunnit flera gånger semel tävlingen i Huskvarna /Jönköping. Det övriga sortimentet på det söta, med småkakor till bakelser är riktigt trevligt för den sötsugna. På helgerna finns brunchmeny vilket jag själv inte har varit än och ätit. Men jag har dom i min närhet som gjort det och dom har varit mycket nöjda. Absolut värt ett besök!
Mkt trevligt cafe/konditori. Har varit både här och i Mullsjö och båda ställena är toppen! I Mullsjö härlig utsikt över Vättern och i Mullsjö intill en mindre sjö. Trevlig personal. Rent o fint. Mkt att välja på så som smörgåsar, bakelser, tårtor, fikabröd mm. Lätt även för rullstolsburna att komma in.
Lunch - bowl m kyckling o sirhacha majo. Salladen fräsch, nudlar lite hårda, frysen mango, kycklingen bra, picklad rödlök, tyvärr en stor del av stocken av rödkålen , den var svåräten. Dressing smakade mest majonnäs och inte så mkt chili. Men på det hela taget en trevlig rätt.
Trevlig miljö med gott fikabröd. Mackorna är okej, inte mer än så. Speciellt med tanke på priset. 149kr för räkmacka är lite väl att ta i enligt mig.
Väldigt mysigt, trevlig atmosfär. stort utbud bland bakverk, smörgåsar och sedan en mat buffé. Bra service, de fixade en glutenfri macka med anpassat pålägg på direkten.
Fika på hög nivå även om den genuina miljön till del försvunnit efter ombyggnad.
En väldigt trevlig och fin restaurang och fik. Väldigt populärt och välbesökt ställe med utsikt över Vättern. Personalen var effektiva snabba och väldigt trevliga. Väldigt fina bakverk, men smakade ingen. Caesarsalladen var mycket god men lite väl salt.
Mycket trevlig och bra restaurang. Alla rätter även för barn för 100kr! Bra och lätt att stanna efter vägen istället för alla vägkrogar.
Mycket god mat, dålig logistik om man sitter ute o vill hämta kaffe, lämna brickan eller lite mer dryck. Många lämnar därför sina brickor kvar på bordet och då kommer fåglarna direkt
Åt ceasarsallad - salladen var fylld av mörk torkad rågbröd hade föredragit mycket mindre mängd bröd och gärna ljust då det mörka ger för mycket sötma. Vi kom i slutet av lunchen och sitter ute i nya delen med utsikt över Vättern. Men jösses vilken ljudnivå i lokalen det var väldigt svårt att höra vad mitt sällskap sa. Allt eftersom lokalen tömdes blev det mycket trevligare ljudvolymmässigt, så några plattor för att minska bullernivån gör nog susen. Bra löste dock
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Kroatorpet Huskvarna.

Huskvarna restaurant

opening hours, reviews, map, satellite view. Huskvarna huskvarna coffee shop location, how can i go. Kroatorpet Huskvarna address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Kroatorpet Huskvarna. On this website you can share your comments and experiences about Kroatorpet Huskvarna with other people.

to add Kroatorpet Huskvarna map to your website;



Similar places near
Preem Preem 0 meter Saknar kundtoalett
Gustafs Konditori Gustafs Konditori 378 meter Trevligt ställe med en känsla av hur ett fik va förr.
Restaurang Pettesson Restaurang Pettesson 556 meter super gott
Coco Thai Express Coco Thai Express 588 meter Mycket god hämtmat! Många rätter räcker till två, så det blir billigt. Rekommenderar ...
Smedbyns kök Smedbyns kök 1 km Jag hade höga förväntningar av en mysig restaurang med en trevlig buffé i mysiga Smed...
Rudenstams Gårdsbutik & Kafé Rudenstams Gårdsbutik & Kafé 5 km Rudenstam är inte bara gårdsbutik, det är ett utflyktsmål med restaurang som serverar...