facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krögenboden

"Krögens ligger mitt i Grundsund och har stort fokus på färsk fisk och skaldjur vilket är naturligt med tanke på att vi är belägna vägg i vägg med vår egen fiskbutik.Givetvis har vi också alternativ för dig som väljer kött eller någon annan klassisk rätt framför fisk och skaldjur.God mat och dryck i havsnära miljö!"
Address: Höga 9 , Grundsund 450 33, O, SE
Phone: +46 523 219 81
City: Grundsund
Zip Code: 450 33


Reviews
Kanonlunch, här snålas inte på fisken! Väl värt ett besök eller två! Trevlig personal med personliga inslag. Fin ny inglasat uterum som ger en mysig hemtrevlig känsla. Vi kommer åter nästa år igen!
God mat, stor fish & chips! Alla var nöjda i sällskapet! Rent & fräscht! Specialkost: Ett barn i sällskapet fick glutenfri mat, pommes & korv. Fanns säkert andra alternativ också men detta passade barnet bra.
Trevlig personal och generösa räkmackor! Absolut ett ställe värt att besöka.
Åk hit, gott och trevligt.Mat: 5/5
Nybyggd och fräsch inglasat parti. Riktigt bra mat och ett trevligt bemötande. Hyffsat utbud när det kommer till alkohol men finns så att det faller i smak för de flesta. 5/5 would lunch again.
Vilken besvikelse! Kan vara västkustens tråkigaste räkmacka men tar betalt lika mycket som för en lyxräkmacka på smögenbryggan. Här serveras den på en köpt hällakaka med köpt majonnäs och utan några som helst tillbehör som lyfter smaken utan den smakar räkor och majo. Toast skagen serveras på en formfranska i storlek som en liten puck med Skagen tagen direkt från ICAs burk skagen… smakar mest majo. Ribsen var ok men tillbehören ett skämt… några spenatblad och tomatskivor. Total avsaknad av yrkesstolthet i köket… serveringspersonalen gjorde ett bra jobb och fin atmosfär i restaurangen. Förvänta dig ingen smakupplevelse.
Bra restaurang i Grundsund. Faktiskt den bästa Moules frites jag har ätit, och det säger en del!! Dock va resten av sällskapet inte lika nöjda.. med tex havets Wallenbergare. Rekommenderas
Mycket gemytlig och trevlig restaurang - här känner man sig välkommen och äter riktigt gôtt ”a home away from home” Rekommenderar även deras fiskdeli - grymt att kunna beställa sillar, lax, patéer etc till jul, nyår, påsk och midsommar etc.
Beställde fisk med färska primörer fick en friterad besk och bränd svartrot och så skulle det vara enligt servisen, mycket besviken på detta ,kan i te rekommendera detta.
Så himla god mat och trevlig personal! Fantastisk fisksoppa!
Comment on this business

to add Krögenboden map to your website;