facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krögens Fisk & Krog

Krögens Fisk & Krog

About

Färsk fisk, skaldjur och havsdelikatesser samt restaurang med fullständiga rättigheter i Krögen i Grundsund.



"Krögens ligger mitt i Grundsund och har stort fokus på färsk fisk och skaldjur vilket är naturligt med tanke på att vi är belägna vägg i vägg med vår egen fiskbutik.Givetvis har vi också alternativ för dig som väljer kött eller någon annan klassisk rätt framför fisk och skaldjur.God mat och dryck i havsnära miljö!"
Address: Lönndalsvägen 47, 451 79 Grundsund
Phone: 052321285
City: Grundsund
Zip Code: 451 79



related searches: Krögens fisk & krog grundsund menu, Skaftö Hotell Villa Lönndal Grundsund, Pelles Rökeri
Similar places near
Skaftö Folkets Hus Skaftö Folkets Hus 192 meter Fantastiskt att ha utställning här. Det är ett trevligt hus men det mest fantastiska ...
Vadstensberget Vadstensberget 239 meter
Sommardepån Sommardepån 579 meter Kaffe att dö för, underbar utsikt och härlig personal.
AB Backa Elservice AB Backa Elservice 1 km Er lokala elektriker på Skaftö Utför elinstallationer ROT/nybyggnation.
Reviews
Kanonlunch, här snålas inte på fisken! Väl värt ett besök eller två! Trevlig personal med personliga inslag. Fin ny inglasat uterum som ger en mysig hemtrevlig känsla. Vi kommer åter nästa år igen!
Otroligt bra mat! Och fantastiskt trevlig personalMat: 5/5
Bra mat för pengarna, trevlig personal.Mat: 4/5
God mat, stor fish & chips! Alla var nöjda i sällskapet! Rent & fräscht! Specialkost: Ett barn i sällskapet fick glutenfri mat, pommes & korv. Fanns säkert andra alternativ också men detta passade barnet bra.
Trevlig personal och generösa räkmackor! Absolut ett ställe värt att besöka.
Nybyggd och fräsch inglasat parti. Riktigt bra mat och ett trevligt bemötande. Hyffsat utbud när det kommer till alkohol men finns så att det faller i smak för de flesta. 5/5 would lunch again.
Jättegod mat mysigt jättetrevlig personalMat: 5/5
Vilken besvikelse! Kan vara västkustens tråkigaste räkmacka men tar betalt lika mycket som för en lyxräkmacka på smögenbryggan. Här serveras den på en köpt hällakaka med köpt majonnäs och utan några som helst tillbehör som lyfter smaken utan den smakar räkor och majo. Toast skagen serveras på en formfranska i storlek som en liten puck med Skagen tagen direkt från ICAs burk skagen… smakar mest majo. Ribsen var ok men tillbehören ett skämt… några spenatblad och tomatskivor. Total avsaknad av yrkesstolthet i köket… serveringspersonalen gjorde ett bra jobb och fin atmosfär i restaurangen. Förvänta dig ingen smakupplevelse.
Åk hit, gott och trevligt.Mat: 5/5
Bra restaurang i Grundsund. Faktiskt den bästa Moules frites jag har ätit, och det säger en del!! Dock va resten av sällskapet inte lika nöjda.. med tex havets Wallenbergare. Rekommenderas
Comment on this business

to add Krögens Fisk & Krog map to your website;