facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krokstad Kran & Maskin AB

Krokstad Kran & Maskin AB

About

Företaget ägnar sig åt uthyrning av lastbil med förare

Address: Krokstad 21, 455 95 Hedekas
Phone: 0703249047
es.narkdatskork@lime
City: Hedekas
Zip Code: 455 95


Similar places near
New Paradigm Coaching New Paradigm Coaching 8 km Support to upgrade your leadership, self-worth, create structures harnessing all aspe...
Honung från Sörbygden Honung från Sörbygden 9 km Biodling, Honung, Lokalproducerad honung.
Reviews
Mysig herrgård. Älskade frukosten, där det bl.a. erbjöds följande, allt hemlagat: scones, färskost, hallonsylt, jordgubbssylt. Kul att få spela biljard på herrgården inte bara för jag vann . Bekväma sängar och mysigt rum, ett litet minus då det saknades mörkläggande gardiner.Rum: 4/5
En ärlig recension utav Krokstad Herrgård ! Jag och min sambo bodde här en natt för att fira min födelsedag. Det du möts utav är en fin Herrgård, med vacker omgivning. MEN det som drog ner hela vår upplevelse var receptionisten som också agerade servitris och alltiallo Att mötas av en receptionist som enbart pratar engelska, och knappt bra sådan ens.., förenklar inte saker o ting. Maten var fantastiskt, otroliga smaker och kombinationer. Men när receptionisten/servitrisen knappt kommer ihåg/eller kan uttala vad som är på varje tallrik ..så känns det väldigt B....det förlorar hela sin charm.. Det ironiska är att vi var väldigt sugna på bra vin till maten, och tänkte att hon kanskr kommer föreslå ett vinpaket ...men det nämnde hon inte, utan erbjöd en riesling apelsin...ganska B det med. Känns oxå utdaterat att inte ha en tv på rummet eller minibar. Frukosten var otroligt bra! Kul med så mycket egenkomponerat! Men om ni bara justerar lite i det andra, och kanskd renoverar era rum lite, så skulle den här herrgården lät få full pott!
Superfint hotell med mysigt rum. Vi hade ett rum med delad altan. Det var svårt att komma ut på den då sängen stod väldigt nära dörren. Maten var helt magisk. Rum: Trevlig överraskning att det inte fanns någon tv. Mat och dryck: Helt magisk mat. Vi valde en 7 rättersmeny.
God mat och bra miljö, kallt på rummet. Rummet hade öppen spis med inga möjligheter att elda då det varken fanns fungerande tändare eller pappe/stickor. I övrigt var rummet bra. Mat och dryck: Mycket bra mat
Wow vilket ställe. Fantastisk mat och personal. Vi var 3 par som var på hemlig resa. Vi hade lite olika aktiviteter under dessa tre dagar, en natt bodde vi ute på Lurö som är samma ägare som Krokstad Herrgård. Härlig omgivning att promenera runt i och vi lagade mat med kocken Johan som hade ett lugn fast kylen gått sönder under natten och det han förberett var förstört. Hit kommer vi igen. Tack för underbara dagar som vi kommer leva länge på.
Suverän mat och trevligt bemötande, bara att rekommendera.Rum: 5/5
Vilket ställe! Jag bodde här två nätter och vilken personal, Så goa, glada Anexet med egen altan att sitta vid & se ut över parken, frukosten magisk god. Grattis parkering för bilen & den vackra omgivningen runtomkring bada vid klipporna en bit bort eller vid den egna bryggan nedanför. Mysigt fint stort rum med öppenspis . Kommer absolut komma hit igen.
Fantastiskt middag med nya spännande rätter, vällagat och bra komponerat. Goda viner som passade utmärkt till maten. Trevlig, hjälpsam och vänlig personal. Mysig miljö och toppengod frukost. Vi är här för andra gången och kommer gärna tillbaka!Rum: 4/5
Förstår inte hur det här hotellet kan ha fyra stjärnor. Det har en enorm potential men lever tyvärr inte upp till det. Själva herrgården är väldigt fin och i en fantastisk miljö men den är inrett dålig och inredningen varierar mycket och känns billig. Avloppet i duschen svämmade över. Sängen hade olika kuddar och var inte särskilt bekväm. Rullgardinerna fungerade inte överhuvudtaget utan åkte upp hela tiden. Det var även väldigt lyhört mellan rummen. Det är också extremt mörkt utomhus. Vi var tvungna att lysa med våra telefoner för att ta oss från parkeringen till receptionen och sen till våra rum. Skulle vara bra om ni satte upp lite belysning så man ser vart man går och vart man ska. Vi åt middag och även fast det enbart fanns två val på varmrätt så hade servitrisen inte koll på vilka tillbehör som kom till proteinet. Maten var helt ok men det var så portioner. Men en extra stjärna för den goda frukosten! Det fanns dock inga dricksglas till juicen utan endast muggar.
Mycket trevlig, ung personal! Bra mat o en fantastisk frukost! Men byggnader o trädgård håller på att tappa det helt. Flagnande färg, murket virke, smutsiga trasiga utemöbler, parken helt utan skötsel.
Comment on this business

to add Krokstad Kran & Maskin AB map to your website;