facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kronans Apotek

Kronans Apotek
"Välkommen till Kronans Apotek Göteborg Kungsportsplatsen!Vi finns här för dig. Du hittar Kronans Apotek från Skåne i syd till Lappland i norr, och online i mobilen och på datorn. Oavsett vem du är så är det vårt uppdrag att hjälpa just dig att må lite bättre. För ingen är som du. Välkommen att prata med oss!"
Address: Södra vägen 1, 28263 Bjärnum
Phone: (46)771-612612
City: Bjärnum
Zip Code: 28263


Similar places near
Yvonnes Zonbehandlingar Yvonnes Zonbehandlingar 1 km Zonterapi, Energimassage, Öronakupunktur, Koppning, elektrolytisk Detox, Ortobionomi,...
Reviews
Vimsig expedit. När hon börjat ta itu med mej, så kom den tidigare kunden tillbaka och ville ha nåt mer. Då gick expediten i väg med honom. Jag lämnade mina varor på disken, och gick till grannen. Här finns gott om alternativ. Inte Arjeplog precis. Hann notera 3 saker under mitt korta besök. Trångt mellan hyllorna, inga sittplatser för väntande, varmt. Mitt råd är att ni lägger några timmar på personalutbildning. Mina erfarenheter från apotek har varit proffsig personal.
Mycket vänlig, välkomnande och servicevänlig personal, stamkund sedan många år och har aldrig blivit besviken. Förvånad över de dåliga recensionerna här.
Kommer aldrig att handla där igen eller i någon av deras andra butiker.
Väntade över 10 min för hjälp för jag hittade inte en vara, kassörskan visade mig var varan låg och när jag tog varan och gick efter henne för att betala så döm till min förvåning så sa kassörskan att jag inte kunde gå före... "efterbliven"-kassörska, sa några väl valda ord och slängde varan i disken och gick där ifrån. Kommer aldrig att handla där igen eller i någon av deras andra butiker.
fruktansvärt otrevlig personal vid recept disken, en blond kvinna i 40års åldern höjde rösten mot mig och va otrevlig direkt när man kom fram. Aldrig blivit så illa bemött !! Kommer aldrig sätta min fot där igen
Min vän behövde råd pga. en svullen fot som var orsakad av en kombination av en ny fot-tatuering och mycket gående. Allt var okej, tatuering läkte normalt, ingen rodnad, ingen inflammation - det är normalt med svullnad om man tatuerar sin fot. Vi ville bara ha hjälp med att få ner denna symptom. När vi frågade efter hjälp och förklarade situationen fick vi snabbt ett skrämmande svar fort efter ordet 'tatuering'. Personalen vi mötte hade ingen koll om tatuerings-vård, sa till min kompis att det var infekterat och inflammerad. Hen använde orden som om det är samma sak, och utan att ha en närmre titt - hen kollade bara från avstånd. Hen skrämde livet ur min kompis genom att be henne gå till läkaren över och över igen, som bara förvärrades av deras ton. Hen var nedlåtande - det märktes att hen inte var så glad i tatueringar, gav fel råd man ska inte ha ett plåster på en tatuering i 3 dygn, och fick min kompis att tro att hon skulle inprincip behöva amputera foten. Har ni tatuerat er, rådgiv främst med eran artist och läkare, på detta apotek har de 0 koll och kan vilseleda er.
Har inga problem med personalen på detta specifika apotek. De är mycket trevliga. Men Apoteket Kronan överlag är inget apotek jag rekommenderar. Jag är 65+ med förmåner. Dessa förmåner i form av extra poäng infrias aldrig. Och skickar man mail till företaget om detta blir man otrevligt bemött. Om man blir bemött överhuvudtaget.
Så roligt nu ett apotek kan bli. Dock fick jag väldigt bra service av en mycket trevlig personal. Kan ju bero på att jag var första kund för dagen när de precis öppnade.
Varje gång jag går hit blir jag snorkigt bemött och får känslan av att man alltid är till besvär här. Bra öppettider och brett sortiment men servicen är verkligen dålig.
Alltid fantastisk personal
Comment on this business

to add Kronans Apotek map to your website;