facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kronans Apotek

Kronans Apotek
"Varmt välkommen till ditt lokala apotek i Billdal.I vårt närområde finns det verksamheter så som vårdcentral , sjukgymnastik , bvc och vaccinationsmottagning. Hos oss får du hjälp med stort som smått och med dina behov i fokus. Oavsett om det är du, en släkting eller kanske din hund som är i behov av läkemedel eller egenvårdsbehandling så gör vi vårt allra bästa för att du ska känna dig nöjd!"
Address: Kungsporten 6, 42750 Billdal
Phone: (46)771-612612
City: Billdal
Zip Code: 42750


Opening Hours

Monday: 08:30 - 18:00
Tuesday: 08:30 - 18:00
Wednesday: 08:30 - 18:00
Thursday: 08:30 - 18:00
Friday: 08:30 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Apotek Hjärtat, Apoteket, Apotek online, Kronans Apotek near me, Apoteksgruppen, Kronans Apotek Lund, Kronans Apotek Covid test, Kronans Apotek leverans
Reviews
Detta ställe saknar motstycke. Ohjälpsamma och fruktansvärt tvångsmässiga. Kan överhuvudtaget inte tänka utanför boxen. Har under en längre tid hjälpt min mamma med mediciner här ifrån och sällan finns det dessutom vad man ska ha. Klarar inte ens av att höra av sig självmant. Tack o hejdå. Tur att det finns apotek i Särö. PS. Tänk på att man inte hämtar ut mediciner för att det är roligt.
Apoteket är nu mer en välsorterad godisbutik. Karameller i långa banor, salta, söta etc. Vad som däremot inte finns är receptbelagda läkemedel. Jag kanske har otur varje gång. Får alltid till svars att vi kan beställa hem. Varför skall man gå/åka till apoteket nu för tiden. Bättre att beställa via ett apotek på weben och få förskrivet läkemedel direkt hem i postlådan, helt gratis. Och så slipper man gå/åka till apoteket i onödan.
Jättebra personal, bra bemötande och information av läkemedel. Nackdel för lite personal. Bemanning i Recept delen 2st. Men det skulle behövas 1 personal till vanliga kassan Vid högt tryck så får man vänta
Dålig fart på tanterna, tråkig attityd, särö eller Hovås är bättre
Översatt av Google Hjälpsam personal Original Helpful staff
Comment on this business

Directions to Kronans Apotek with public transportation


Bolsheden 180 meters
X3

to add Kronans Apotek map to your website;