facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kronans Apotek

"Välkommen till Kronans Apotek Hallstavik!Vi finns här för dig. Du hittar Kronans Apotek från Skåne i syd till Lappland i norr, och online i mobilen och på datorn. Oavsett vem du är så är det vårt uppdrag att hjälpa just dig att må lite bättre. För ingen är som du. Välkommen att prata med oss!"
Address: Carl Wahrens väg 38C, 76334 Hallstavik
Phone: (46)771-612612
City: Hallstavik
Zip Code: 76334



related searches: Apoteket, Apotek Hjärtat, Apoteksgruppen, Apotek online, Kronans Apotek Lund, Kronans Apotek Covid test, Kronans Apotek PCR-test, Kronans Apotek öppettider
Similar places near
Beatrice Karlsson Hälsopedagog och massör Beatrice Karlsson Hälsopedagog och massör 124 meter Hälsopedagog/PT med tanke om hela människan. Massage och träning är några utav verkty...
Natural Aroma Terapi Natural Aroma Terapi 646 meter Jag hade två kvinnor som masserade mig i 2h, helt underbart! Rekommenderar verkligen!...
Annelis Yoga Annelis Yoga 817 meter "Jag jobbar med massage och yoga. Anpassar behandlingen efter vad som passar bäs...
Reviews
Skulle hämta receptbelagt medicin, som de inte hade hemma. Fick bara ett telefonnummer till kundtjänsten. De vill inte heller beställa, sa att jag skulle beställa själv. Jag har aldrig varit med något liknande på ett apotek.
Hade kanske fått fyra stjärnor om personalen inte allt som oftast pratar alldeles för länge med de pratglada kunderna så vi andra får vänta i onödan, eller så vänder man på klacken och väljer ett annat apoteket om man kan. Skärpning!
Bra apotek med trevlig och hjälpsam personal. Sakas någon medicin så beställer de medicinen snabbt.
Så lång väntetid.... aldrig varit med om något liknande på ett apotek!
Fruktansvärt lång väntetid. Står nr 2 i kön medans två kassörer tar hand om två kunder nu i över 20 minuter. Riktigt dåligt tempo här.
Det var en ung herre från Poland som hjälpte mig att bära ett tyngre inköp till bilen fast jag tackade nej till servicen. Det var suverän service med tanke på att väntetiderna i vår lilla apotek kan vara rätt långa.
Trevlig och tillmötesgående personal men väntetiderna är alldeles för långa. Oftast p.g.a. för få som jobbar där. Att ta ut min Apodos kan jag oftast vänta i 15/20 min.
Så dålig bemanning,, jämt,, långa köer, ineffektiv personal,, Tyvärr,
Det har blivit mycket bättre
Bra apotek som ligger centralt i Hallstavik. Trevlig och hjälpsam personal.
Comment on this business

Directions to Kronans Apotek with public transportation


Hallstavik Uppsalavägen 20 meters
Uppsalavägen 20 meters
642
Folkets hus (Hallstavik) (Norrtälje) 30 meters
805
857
Folkets hus 40 meters
639
641
642
643
UL805
UL857
Hallstavik Folkets hus 50 meters

to add Kronans Apotek map to your website;