facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kronas Skidor & Cykel

Kronas Skidor & Cykel

About

Skid- och Cykelservice, försäljning av ny och begagnad alpin och längdutrustning, samt elcyklar. Vi byter även in begagnad utrustning. VÄLKOMNA!

Address: Sikvägen 1, 66340 Hammarö, Värmlands Län, Sweden
Phone: 0708185415
City: Hammarö
Zip Code: 66340


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 16:30


related searches: Kronas skidor & cykel hammarö review, Begagnade skidor, Alpingaraget
Reviews
Handlat begagnade skidor till familjen online 2 ggr under säsongen. Trevliga priser, bra support o smidigt att handla. Kan bara rekomendera! +++++
Jättebra service och bemötande av Christer, Han hjälpte mig välja rätt skidor och även matchande bindningar till mina nya Fischer ranger fr. Montering gick på 5 minuter, Mycket nöjd !!! Rekommenderar Kronas till alla, bästa priser i hela Europa Köper definitivt igen från er : Stort Tack !
Fick bra hjälp! Rekommenderas!
Fantastisk fin service! Fick punktering på bakdäcket på vägen hem från jobbet och svängde förbi Kronas för att köpa en ny slang. Slängde ur mig mest på skoj och frågade om de inte kunde laga punkan direkt. Och det kunde de!! Helt otroligt vänligt! Mitt humör gick från moll till dur på några minuter! Tack för hjälpen!
Fantastisk bra ställe på alla sätt, serviceinriktad personal som gör sitt bästa för kunderna. Tack för hjälpen med inställning av bindningar till de nya pjäxorna.
Kunnig och hjälpsam personal
Bra utbud och bra service
Både begagnad och ny utrustning, trevlig kunnig personal och engagerad ägare. Perfekt att köpa skidor och pjäxor till barnen men har även köpt nytt till mig själv här, går att hitta det mesta.
Vänlig personal. Mycket grejer, också för små barn för en bra pris.
Snabb och smidig kontakt! Skidorna skickades med bussgods och de var fint förpackade och var i skick som utlovat! Rekommenders!
Comment on this business

to add Kronas Skidor & Cykel map to your website;