facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KronoCamping Lidköping

Address: Läckögatan, 531 54 Lidköping
Phone: 0510-268 04
City: Lidköping
Zip Code: 531 54related searches: Kronocamping lidköping karta, Ursand Camping, Krono Camping, Apelviken Camping, Orsa Camping, Sonjas Camping, Årjäng Camping, Västerviks camping
Reviews
Dena Camping är en utav som vi tycker väldigt mycket om. Helt Perfekt för rullstolsburna . Jag själv sitter i en rullstol. Handikapps Toan vid husbils Landet är stor men det vore bra om det fanns en Duschstol där. Det vore bra om det fanns ett särskilt kort till den toan. För oss alla som ha handikapp. För den som är handikappanpassad där är det så trångt för Rullstolsburna. Men annars är det en Toppen Camping. Alla är så Trevliga som Jobbar där. Rent å Snyggt. Finns mycket att göra för barn. Glass Cafet är resturangen . En Camping som rekommenderas till er alla som älskar att Campa.
Vi fyra är supernöjda med campingstugan vi hyrde en långhelg i slutet av september! Campingen är välorganiserad, modern, servicen från receptionen både trevlig och snabb och stugan mycket rymlig och komfortabel.
Fantastiskt fin camping! Var där på klassresa med ett gäng 13åringar. Man får mycket för pengarna. Kanon fina stugor och mycket att göra på campingen. Snabb hjälp, trevlig personal. Perfekt att kombinera med ett besök på Läckö. Önskar tydligare info på hemsidan, blev först hänvisad där för info men fick sedan reda på att mycket av det inte var aktuellt. En padeltimme ingår, men svårt att få 20 spelsugna ungdomar nöjda på en timme, rack och bollar ingår inte heller, trots att det står att Padel ingår. Lite mycket vel med bokning och tider. Restaurangen är jättemysig och pizzan var magisk så förväntningarna på hamburgaren till lunchen var skyhöga men där blev vi besvikna hade önskat något grönt till hamburgaren, men plus för goda pommes. Men vi är kanonnöjda över lag och jag hoppas vi kommer besöka campingen snart igen. Ligger fantastiskt vid sjön och allt är rent och fint. Väldigt välskött.
En fin och välskött camping med tillmötesgående och trevlig personal. Gott om aktiviteter för barn och genomgående fräscha och funktionella faciliteter. Plus i kanten för att man inte håller på med betalning för duschar. Undvik om möjligt platserna utmed Läckögatan om du besväras av raggarrundans basgång på natten.
+ Jättefin camping. Fina servicehus, där dusch ingår. Härligt med simbassäng och hopptorn på rimligt gångavstånd, speciellt när det ej gick bada vid stranden, pga. bakterier i vattnet. - Tar 10 kr/kylklamp att byta ut. Borde bara finnas en frys där man bara själv kan gå och byta ut. Kan bli kostsamt om man ej har nån större kyl med sig. - Sidan mot Läckövägen låter en del från trafiken. Kommer man med tält och vill ha tältplats, är det bättre att vara längre upp, men verkar mestadels upptagna av säsongsplatser.
Kanonfin camping med allt inom lagom avstånd. Fina platser, bra badplats för barnbarnen och lekplatser. Lekplats: Flera olika Toaletter: Städade och frächa Lämplig för hundar: Fina gångvägar
I våra ögon en jätte stor camping normalt brukar vi leta upp mindre campingar. Men måste säga att det var riktigt bra fast det är så mycket med Campare så fungerar allt mycket bra ingen av oss till exempel behövde vänta vid service husen. Och tyst när det skulle vara tyst förundras bara att så många småbarn är uppe så länge på kvällarna. Annars rent och snyggt när husvagnar lämnar platsen så kommer snart nog en gräsklippare och snyggar till perfekt att duschen är gratis vi duschar inte mera för det men skönt slippa stressen med kort. Negativt Egentligen inget men det blir tokigt när föräldrar låter sina små barn åka iväg med sopporna och dom inte når upp till luckorna på containern då lägger dom påsen på marken med följd av att vi vaknade av ett jädrans trampande på husvagns taket och hur fåglarna bråkade men i det stora hela Får vi lov att säga Välkomna hit.
Bra camping bland dom bättre helt klart. Duscharna kunde varit lite större om det är något man kan önska. Rent o fint på campingen. Sen finns det ju alltid camping gäster som går över ens tomt det är inte ok ta dom få extra stegen istället. Är ju inte trevligt när man tex sitter o äter. Finns mycket för barnen uppvärmd pool som ingår 28° lekplatser, linbana rutschkanor klätterställning. Fin och bra minigolf.
Alltid lika skönt att komma hit. I år var det 25 års jubileum för oss att besöka denna camping. F f så fräscht och fint. Det tackar vi för
Kronocamping Lidköping är en toppen camping men prisutvecklingen har helt tappat verklighets uppfattning. Det måste vara fel när man kan hyra en stuga för samma pris som en camping plats kostar
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details KronoCamping Lidköping.

Lidköping campground

opening hours, reviews, map, satellite view. KronoCamping Lidköping address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to KronoCamping Lidköping. On this website you can share your comments and experiences about KronoCamping Lidköping with other people.

to add KronoCamping Lidköping map to your website;