facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kronohäktet Hostel

About

Kronohäktet, eller Militärhäktet, byggdes åren 1910–1911 som ett cellfängelse efter den så kallade Philadelphiamodellen. 1992 förklarades byggnaden som ett byggnadsminne och numera ingår den i Världsarvet Karlskrona.

Address: Bastionsgatan 14, 37132 Karlskrona
Phone: 0701408919
City: Karlskrona
Zip Code: 37132



related searches: Arkipelag Hotel & Brewery
Similar places near
Kronohäktet Kronohäktet 0 meter Fräscht, udda och häftigt med ett fantastiskt läge. Hade kunnat vara bekvämare och an...
Gullberna Park Gullberna Park 4 km Väldigt gedigen HLR utbildning med många nyttiga delar, som tex förflyttning av skada...
Reviews
Mycket god lunch. Anpassade maten för barnen på ett fint sätt. Varierad och stor salladsbuffé. Och om du orkar så finns fantastisk kakor till kaffet.
Mycket god buffé och trevlig personal
Väldigt väl komponerade rätter, bra smaker. Och priser för alla plånböcker.
Tog sin lilla tid att få maten, men uppvägdes av den nog bästa räksmörgås jag ätit. Pocherat ägg på var en riktig höjdare. Väl värt väntan och pris. Dottern på 8 år tog den lilla och var lika nöjd!
Åt lunch här: varmrökt lax med fransk potatissallad. Gott men saknade sallad/grönt.
Riktigt god och vällagad mat! Det som gör att de inte kan bli 5 stjärnor är att det var för mycket "fett" på själva köttet. Det andra är att priset på 109 kr för en vanlig lunch rätt var ganska högt. Inget ställe jag skulle gå till varje dag för att äta lunch men helt klart någon gång ibland!
Roligt och annorlunda boende. Dåligt med parkering i nära anslutning.
Jättefint miljö och bra mat.
Saftig burgare av högrev, okej pommes med god dipp. Fin uteservering.
Comment on this business

to add Kronohäktet Hostel map to your website;