facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kropp i Obalans AB

Kropp i Obalans AB

About

Es-Teck Hälsokontroll är en medicinskt godkänd kroppsskanning. Den mäter 72 värden o funktioner i kroppen. Är du trött, energilös, värk, överviktig mm

Story

Känner du att något är fel?

Att lyssna på kroppen är viktigt. Lita på din magkänsla.

Idag måste man kämpa på trots att kroppen inte orkar. Många av oss bär på olika symptom och diagnoser som extrem trötthet, problem med magen, huvudvärk, utbrändhet, IBS, Kroniskt trötthetssymptom, fibromyalgi, sömnproblem, ledvärk,, viktproblem, utmattning, minnesproblem och många olika krämpor som oftast har en koppling i vår livsstil.

Idag lever vi i en digital tidsålder där det känns som en självklarhet att kunna screena sin hälsa och att den presenteras digitalt och lättöverskådligt.

Es-Teck är en IT baserad analysmetod. Den är medicinskt godkänd och används på sjukhus runt om i världen. Analysen ger dig en helhetsbild över eventuellt brister och obalanser som många av oss bär på idag och som ofta kan rättas till med kost, näringsämnen och livsstilsförändringar.

Screeningen bedömer 72 olika fysiologiska parametrar och dess funktionella status. Screeningmetoden som vi använder räknas vara en av de mest omfattande och väl verifierade på marknaden.

Man kan jämföra tekniken med EKG som dom flesta känner till och som visar hjärtats tillstånd. I Es-Teck är det en liknande signal som visar hela kroppens tillstånd.

Den mäter bl a.
Ph – värde
Signalsubstanser – stresshormoner – dopamin – serotonin – GABA
Kolesterol
Diabetes screening
Kroppssammansättning
Vätskebalansen
Sköldkörtelns funktion
Fria radikaler – oxidativ stress
Status för vissa mineraler
Hur cellens energiomsättning fungerar
Grundämnesomsättning

Hur cirkulation och syresättningen fungerar; båda viktiga faktorer för bl a närings-transport, avgiftning och värmereglering. Utan tillräckligt med blod och syre kan cellerna inte fungera bra.

Om det finns lokala inflammationer och om kroppen i så fall arbetar med att försöka läka dem eller inte. Förhöjd inflammationsnivå är en stor ohälsorisk. Exempelvis minskar inflammationsprocesser syretillgången i hjärnan och kan ge depression.

Metabolismen, den generella ämnesomsättningen. Om aktiviteten är för hög, går det åt väldigt mycket energi och på sikt ökar risken för utbrändhet.

Hjärt - kärlsystemet. Ger en bild av hjärt-kärlsystemet.

Nerver - hudområden. Indikationer för kroppsterapi, t ex kiropraktik.

Livsstilsanalys visar hur individen påverkas av den aktuella livsstilen.

Sportevaluering. Test före och efter träning visar om sättet att träna/motionera är uppbyggande eller nedbrytande för personen ifråga.

Avläsningen tar några minuter och utföres genom att du placerar dina händer och fötter på metallplattor samt två elektrodplattor som fästes i pannan. På ena pekfingret fästes en oxymeter som ger följande data: Syremättnad, SpO2, Hjärtfrekvens, Artärpulskurva (blodflödet ut i kroppen) Ditt blodtryck tas i samband med mätningen. Resultatet syns på datorn med text och tydliga 3D bilder.



"Es-Teck Hälsokontroll är en medicinskt godkänd kroppsskanning. Den mäter 72 värden o funktioner i kroppen. Är du trött, energilös, värk, överviktig mm Hälsokontroll, Hälsokontroll i Tyresö, Fibromyalgi"
Address: Bollmoravägen 20 Tyresö Centrum Samma ingång som Folktandvården, 13540 Tyresö
Phone: 0767710029
City: Tyresö
Zip Code: 13540



related searches: Obalans i nervsystemet, Obalans i huvudet, Obalans i hjärnan, Obalans i kroppen man, Hormonell obalans stress, Hormonell obalans, Scanning av kroppen, Kropp i obalans B5
Similar places near
Linda Lilja Hälsa & Livsstil - Tyresös eget yogacenter Linda Lilja Hälsa & Livsstil - Tyresös eget ... 23 meter Linda Lilja Hälsa & livsstil – Tyresös eget yogacenter – erbjuder kurser i yoga, mind...
Kronans Apotek Kronans Apotek 81 meter Mycket trevlig och kunnig personal tycker jag
Momentum Momentum 255 meter Att jag blev så bra
Napraspektra AB Napraspektra AB 389 meter Efter att de bästa specialisterna i både Los Angeles och Stockholm misslyckats med at...
Rehabgrupper Tyresö sportcenter Rehabgrupper Tyresö sportcenter 624 meter Synd att bastun är avstängd det är ju halva grejen, kunde iallafall ha bastun på en t...
Balans & Harmoni Balans & Harmoni 1 km SPINE & BODYFLOW-KINESIOLOGY MASSAGE NÄRIN...
Tyresö Gym & Hälsocenter AB Tyresö Gym & Hälsocenter AB 2 km Jag älskar gymmet. Det är fantastisk atmosfär, plats är välutrustad och man kan få hj...
Hudvårdssalongen Hudvårdssalongen 3 km Härligt bemötande! Så bra behandling. PRX-T Fick beröm flera dagar efteråt att jag ha...
massagetillvardags.se massagetillvardags.se 3 km VÄLKOMMEN till välbefinnande inom följande tre områden: Yogamassage, Klassisk massage...
Reviews
Jag är oerhört tacksam för all hjälp som jag fick hos Kropp i obalans och jag upplever redan positiva förändringar i mitt mående. Trevligt bemötande och förstod allting då genomgången av screeningen var väldigt pedagogisk för någon som inte är så insatt. Fick även min beställning från webshopen på bara 2 dagar!
Var på besök i Gävle. Fantastisk genomgång av kroppen och dess brister. Pia är kunnig och noggrann och förklarar på ett enkelt sätt. Jag är så nöjd, har följt de råd jag fick och mår SÅ mycket bättre. Tack!
Lät lovande i början, men vi samtal med företaget i telefon blev jag hänvisad till att skicka mina frågor med epost. Två epost meddelande senare - fortfarande inget svar.
Rekomenderar verkligen
Comment on this business

to add Kropp i Obalans AB map to your website;