facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kropp & Själ Tyresö

Kropp & Själ Tyresö

About

Vi på Kropp & Själ erbjuder en mängd olika härliga massagebehandlingar!

Besök oss gärna på www.kroppsjal.se

Varmt välkomna!

Story

På Kropp & Själ erbjuder en mängd olika massageformer såsom, Svensk Klassisk, Helande, Avstressande, Muskulering och Hot Stone massage.

Vi har också olika härliga kroppsbehandlingar som till exempel, Ansiktskurer, Frans & Brynfärg med Plock, Aromainpackningar och Peelingkurer.

Självklart har vi både Presentkort och Klippkort!

Besök gärna vår hemsida: www.kroppsjal.se

- Annicka är diplomerad Massage & SPA-Terapeut från Axelsons.

- Mikaela är diplomerad Massageterapeut från Axelsons.

Varmt välkomna till oss på Kropp & Själ!

Våra Behandlingar:

-Hot Stone Massage:
En härlig behandling där terapeuten använder sig av varma Peruanska lavastenar (Basaltstenar) och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Hot Stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
(Ca. 90 min.) Pris: 900 :-


-Avstressande Massage:
En mjuk och härligt avstressande helkroppsmassage med en aromaolja. Ger skön avslappning och fukt till huden. Passar den som uppskattar mjukare och lugnare massage.
(Ca. 30 min.) Pris: 350 :-
(Ca. 60 min.) Pris: 600 :-
(Ca. 90 min.) Pris: 900 :-


-Svensk Klassisk Massage:
Den Svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Passar den som uppskattar djupgående massage.
(Ca. 30 min.) Pris: 350 :-
(Ca. 60 min.) Pris: 600 :-
(Ca. 90 min.) Pris: 900 :-

-Helande Massage:
Helande massage är en kombinerad muskelmassage och bindvävsmassage med en energi behandling. Massagen sätter igång blodcirkulationen på ett effektivt sätt. Energi behandlingen är det som avslutar behandlingen och den viktigaste delen och den längsta delen i denna behandling. När blockeringar och energier balanseras stimuleras kroppens läkande egenskaper.
(Ca. 30 min.) Pris: 350 :-
(Ca. 60 min.) Pris: 600 :-
(Ca. 90 min.) Pris: 900 :-

-Muskulering:
Muskulering är muskeltöjningar och massage. Många problem i våra kroppar orsakas av strama och spända muskler. I muskuleringen jobbar vi direkt med de muskler som är spända och hårda. I behandlingen kan det även ingå triggerpunktsbehandling och longering. Vid triggerpunktsbehandling går man på med ett tryck på muskeln som är spänd och som i sin tur då slappnar av och kan då sluta smärtprojicera.
(Ca. 30 min.) Pris: 350 :-
(Ca. 60 min.) Pris: 600 :-
(Ca. 90 min.) Pris: 900 :-

-Ansiktskur:
En skön behandling som inkluderar en ansiktsrengöring samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med akupressur, ansiktsmassage och skalpmassage.
(Ca. 35 min.) Pris: 375:-


-Ansiktskur Lyx:
En skön behandling som inkluderar en ansiktsrengöring, frans- och brynfärgning, plockning av bryn, samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med akupressur, ansiktsmassage och skalpmassage.
(Ca. 60 min.) Pris: 650:-


-Ansiktskur DeLuxe:
En lyxig behandling som börjar med en helkropps SPA-massage. Därefter ansiktsrengöring, frans- och brynfärgning, plockning av bryn, samt en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med akupressur, ansiktsmassage och skalpmassage.
(Ca. 1 tim. 50 min.) Pris: 950:-


-Frans & Brynfärg med Plock
(Ca. 45 min.) Pris: 350:-


-Endast Frans eller Brynfärg med plock
(Ca. 30 min.) Pris: 220 :-


-Aromainpackning:
Inleds med en djuprengörande peeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i lotion, som blandas med en aromaolja. Med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur.
(Ca. 60 min.) Pris: 650:-



-Aromainpackning Lyx:
Denna härliga behandling inleds med en djuprengörande peeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i lotion, som blandas med en aromaolja. Med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Slutligen avslutas behandlingen med en skön halvkropps SPA-massage, där du själv väljer fram eller baksida.
(Ca. 80 min.) Pris: 850:-


-Aromainpackning DeLuxe:
Denna lyxiga behandling inleds med en djuprengörande peeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter följer en mjukgörande inpackning i lotion, som blandas med en aromaolja. Med terapeuten väljer du mellan olika aromaoljor, som alla innehåller naturliga växtextrakt. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage med akupressur. Slutligen avslutas behandlingen med en skön helkropps SPA-massage.
(Ca.1 tim. 50 min.) Pris: 950:-


-Peelingkur:
En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller, och gör huden mjuk och len. En djuprengörande peeling med för hela kroppen, som tvättas av med en varm handduk. Därefter appliceras en skön lotion och aromaolja.
(Ca. 30 min.) Pris: 375:-


-Peelingkur Lyx:
Behandlingen börjar med en skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller, och gör huden mjuk och len. En djuprengörande peeling som tvättas av med en varm handduk. Därefter får du en halvkropps SPA-massage, där du själv väljer fram eller baksida.
(Ca. 60 min.) Pris: 650:-


-Peelingkur DeLuxe:
Denna lyxiga behandling börjar med en skön peeling för hela kroppen som avlägsnar gamla hudceller, och gör huden mjuk och len. En djuprengörande peeling med för hela kroppen, som tvättas av med en varm handduk. Därefter får du en helkropps SPA-massage.
(Ca. 80 min.) Pris: 850:-


Address: Kumla Allé 3, 13553 Tyresö
Phone: 08-41 05 32 32
City: Tyresö
Zip Code: 13553



related searches: Kopp och själ Tyresö program, Kropp och Själ P1, Tyresö kommun, Massage Trollhättan - Bokadirekt
Similar places near
Kroppskliniken Tyresö Kroppskliniken Tyresö 207 meter Omtanke på hög nivå,!
massagetillvardags.se massagetillvardags.se 327 meter VÄLKOMMEN till välbefinnande inom följande tre områden: Yogamassage, Klassisk massage...
Kanokwans-kroppsvard.se/ Kanokwans-kroppsvard.se/ 976 meter Jag utför Thailänds traditionell massage och sjukgymnastik samt tar hand om gamla och...
Peaceful Mind Peaceful Mind 1 km Blev mycket bättre efter att ha slutat gå där. De dömer en i förväg, om man har lätt ...
Carinas kroppsterapi Carinas kroppsterapi 3 km Behandlingar inom lymfmassage, klassisk massage med koppning, ekologiska ansiktsbehan...
Massageterapeut Malin Lund Massageterapeut Malin Lund 3 km Massageterapeutiska behandlingar, Avslappningsmassage, Healing mm Priserna gäller fr...
Tyresö Hud och Fotvård AB Tyresö Hud och Fotvård AB 3 km Fantastisk personal. Man blir väl omhändertagen. Alla borde ge sig själva tid till at...
TyresöPraktiken TyresöPraktiken 3 km Högsta betyg för Josefin fotvård. Professionel, kunnig, hjälpsam. Fantastisk trevligt...
Ayurvedisk massage Ayurvedisk massage 3 km Ayurvediska massagebehandlingar
Momentum Momentum 3 km Att jag blev så bra
Comment on this business

to add Kropp & Själ Tyresö map to your website;