facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krukan på Mon

Krukan på Mon

About

Krukan på Mon har sedan 1983 skapat bruksföremål till vardag som fest, för din njutning. Hjärtligt välkommen till mitt Krukmakeri i Siljansnäs.

Story

Krukmakeriet är vackert beläget med vidsträckt vy över den kuperade terräng som omger Siljansnäs. I direkt anslutning till den skapande verkstaden finns en vacker och välplanerad trädgård med tillgång till flertalet sittplatser, alla med sitt eget lilla tema. I den vackra trädgården har möjligheten att gå runt, sitta eller bara njuta av växtligheten och naturen. Krukmakeriet ger dig även möjlighet att vara med i skapandet av exklusiva konstverk, under det stora och inbjudande raku-taket med ytterligare sittplatser. För dig som vill väcka eller bara upptäcka din egna kreativa ådra ger Krukan på Mon kurser i skapandet tecken, där Du själv får vara konstnären.

Krukan på Mon har sedan länge använt njutningstecknet som kännetecken som uppmanar betraktaren till att väcka lustan och anamma konsten att njuta.

För mer information kring kurser, evenemang, beställningar etc. tag gärna kontakt med Krukmakaren, Silva, för en personlig konsultation.

Address: Västibygattu 39, 79360 Siljansnäs
Phone: +4670 332 64 24
City: Siljansnäs
Zip Code: 79360


Similar places near
Art of Björn Malm Art of Björn Malm 3 km Email: [email protected] Momepage: http://bjornmalm.se/
Dag Franzén Konst Dag Franzén Konst 3 km En sida där jag visar en del konst
Reviews
Ett mysig ställe med väldigt vacker utsikt, lummig trädgård och kvalitativ keramik! Perfekt för oss att ha som ett utflyktsmål när vi är i Siljansområdet.
Underbar utsikt, hembakat bröd och fika i koppar från egen verkstad.. Njut av naturen och den fantasifulla trädgården med alla roliga detaljer. Bäst i bra väder.
Comment on this business

to add Krukan på Mon map to your website;