facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kruse Bilcenter

Kruse Bilcenter
"Vi förmedlar bilar för företag och privatpersoner. Vi vill att du som kund ska känna ett förtroende att anlita oss när du funderat på att sälja eller köpa bil.Att sälja en bil idag är inte alltid så lätt och det kräver tid av dig som säljare. Det tillkommer en massa förpliktelser samt ansvar som skall åtgärdas innan försäljning. Vi tar hand om allt detta åt dig så att du kan lägga din tid på annat som är viktigare för dig."
Address: Satellitvägen 2, 245 34 Staffanstorp
Phone: 0700447342
City: Staffanstorp
Zip Code: 245 34


Opening Hours

Monday: 11:00 - 18:00
Tuesday: 11:00 - 18:00
Wednesday: 11:00 - 18:00
Thursday: 11:00 - 18:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 14:00
Sunday: 11:00 - 14:00


related searches: Björklidens Bil & Sport AB
Similar places near
Per Larssons Bil AB Per Larssons Bil AB 1 km Jag lämnade in min bil på rekonditionering här. Mycket nöjd med resultatet. Jag upptä...
Reviews
Riktig fifflare! Vill varna alla som tänker köpa bil här! Hur trevligt och smörande som helst tills felen visar sig på bilarna, då har man inte mycket till hjälp trots garantier. Om man ens får ett svar..
Väldigt trevligt bemötande. Är jättenöjd med blien jag köpte och med hjälpen jag fick med allt.
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma! Smidig affär och väldigt nöjd med bilen jag köpte.
Otroligt bra! Kunniga och skickliga! Sam, som hjälpte mig med att sälja min bil var väldigt professionell och hjälpsam. Han hjälpte mig på alla möjliga sätt. Dem sålde min bil innan den hann ens läggas ut på annonsering!!! Rekommenderas starkt!
Jättenöjd kund, jag både köpte och sålde. Jag fick ett trevligt och personligt bemötande med fokus på att göra mig, kunden, nöjd. Rekommenderas varmt och jag kommer inte tveka använda Kruse Bilcenter igen.
Kanonbra upplägg hos Kruse! Jag köpte min nya bil där och lät dem sälja min gamla. Förmedlingen och den relativt lilla avgift de tar för arbetet är verkligen win-win. När min bil blev såld för DUBBELT då mycket som andra bilfirmor erbjudit som inbytesvärde var pengarna på mitt konto snabbt. Jag kommer att använda Kruse igen. Rekommenderas!
Väldigt dålig stil! Bokade tid för att kolla på en bil. När jag kommer dit så provkör någon annan bilen och köper den mitt framför näsan på en, verkligen inte lönt att boka tid på detta stället Skulle gett 0 stjärnor om det hade gått
Hjälpte mej att sälja min bil. Fick mycket bra service och pengarna var på kontot samma tid som utlovat. Rekommenderas starkt till andra. Med vänlig hälsning, Carl
Köpte bil av Kruse Bilcenter i Staffanstorp och är supernöjd med både bemötande, service och kunskap kring bilen jag köpte. I efterhand fick jag även super service med återkoppling och kringtjänster. 5/5 toppklass!
Bra serv, FÖRUTOM att när de ställde av bilen gick överskjutande skatt till dom.. Lite fräckt att inte upplysa mig om detta. Småpotatis för dom men mycket för mig
Comment on this business

Directions to Kruse Bilcenter with public transportation


Staffanstorp väg 108 180 meters
165
Staffanstorp Knutsborg 310 meters
172
174

to add Kruse Bilcenter map to your website;