facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krutudden

Address: 742 33 Östhammar
City: Östhammar
Zip Code: 742 33


Similar places near
Länsö Länsö 7 km Mysig, lummig ö med suveränt skön miljö
Reviews
Bra camping, stugor bra invändigt behöver rustas utanpå. Behöver isoleras, fruktansvärt varmt inne.
Rena och fina servicehus. Rymliga platser. Lugn camping med närhet till bad, hundrastgård, promenadstråk och centrum med restauranger mm.
Alldeles för dyrt 400 kr/dygn för dåliga ojämna gräsplatser, oklippt gräs ca: 10cm högt och så regn på det så blir man genomblöt när man går i det. Runtom campingen är det fin miljö nära vattnet, men i helhet absolut inte värt 400 kr/dygn!
Ester o Egon med familj tackar för den här gången. Alltid lika trevligt att campa här.
Helt ok. Men att det finns specialförsäkringar för vissa på Campingen då blev det en stjärna till men att elkablar är nedlagda ytligt så att andra kan spika tältpinnar i dom så försvann en å gräsklipparen köra sönder
I april är det kalla handen för campare, men på sommaren är det lämpligt att planera för en längre tids vistelse. Nära en vacker småstad och en underbar natur. Fisket är också bra.
Hemska stugor verkligen dags för renovering borde finnas pengar till det nu efter sommrarna som varit Tråkigt m thairestaurang borde va liiite mer varierad mat att välja på Fint servicrhus
Vi hyrde en stuga under midsommarhelgen. Stugan var väldigt sliten, trasiga tapeter. Bäddsoffan var från 80-/90-talet, sliten och nedsutten. Området var väldigt fint och mysigt men stugan var inte värd pengarna.
Satt och fikade på en trevlig bakgård till Adas café. Riktig gott fikabröd på en lummig plats
Fin och välskött camping. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Stugorna behöver nog dock lite underhåll, målning och uppfräschning behövs.
Comment on this business

to add Krutudden map to your website;