facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krymmel Bageri

About

Krymmel Bageri är ett hemma Bageri i Hova. Jag baker till kalos, fest och mycket annat. Ring och beställa för avhämtning eller levering.

Address: 54832 Hova, Sweden
Phone: 0763464307
City: Hova
Zip Code: 54832



related searches: Krymmel bageri photos
Similar places near
Hova Konditori Hova Konditori 75 meter Jätte trevlig och fint gammalt retro café mitt i Hova gött bröd och mycket fika att v...
Reviews
Jätte trevlig och fint gammalt retro café mitt i Hova gött bröd och mycket fika att välja på, trevlig personal. Väl värt ett besök
Mycket trevligt café som är lättillgängligt från E20. Lätt att parkera utanför fiket. Trevlig personal och fin mottagning. Fiket är utfört i äldre stil med äldre stolar och bord men ändå fräscht. Gamla fina taklampor och till och med en äldre radioapparat. Fikat och kaffet gott. Kan verkligen rekommenderas!
Mysigt ställe med lite av det gamla i inredningen. Trevlig personal. Färska o goa smörgåsar som görs på bes när man är där. Gott färskt matbröd man kan köpa med sig hem. Å sen alla goa bakelser, kakor, bullar m.m.
Ett underbart kondis med mycket gott. Tekakorna är så goda. Rekommenderas med det varmaste.
En pärla i Hova! Stort utbud av varor. Allt välsmakande och till bra priser. Genuin 50-talsinredning inomhus, härlig uteplats. Mycket trevlig personal. Världens godaste napoleonbakelser!
Mysig gammaldags inredning. Lite väl dyrt dock
Mycket bra konditori med trevlig personal.
Verkligen en "pärla" då man vill njuta av en "go-fika" i en retromiljö. Fick tips om detta konditori för några år sedan. Nu kan vi inte passera utan att stanna till och ta en fika. Svårt att låta bli att köpa med sig bröd från bordet med brödpåsar som exponeras då man kommer in på fiket. Tummen upp för detta "fik". /Ivan Sotefjun
Ett mycket trevligt konditori med nostalgisk inredning från femtiotal.. Gott hembakat bröd, trevlig personal. Värt ett besök.
Väl värt ett besök efter E20. Prisvärda mackor och bakverk som håller god kvalité sett till priset. En gammalt hederligt kondis helt enkelt. Inte värt ett besök om du söker ny inspiration gällande nya trender på bakverk utan här gäller det beprövade som funkar.
Comment on this business

to add Krymmel Bageri map to your website;