facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KSSS Eskader

About

Segla med KSSS erbjuder alla KSSS medlemmar härlig eskadersegling i hemmavatten eller på andra spännande och exotiska platser, med eller utan egen båt.

Story

KSSS erbjuder i år ett bredare eskaderprogram än någonsin. Vi seglar tre familjeeskadrar, en lite kortare till Åland, en lite längre till Finland och en till Öland via Gotska Sandön. Dessutom vår uppskattade ”Pirateskader” för familjer med barn upp till lågstadiet. Pirateskadern utgår från Sandhamn och seglar dit vinden bär, korta sträckor till ställen som har glass eller badstrand, barnen styr.
Dessutom planerar vi en längre eskader genom Göta kanal till västkusten. Om man inte vill hänga med hela vägen till Göteborg och Marstrand kan man vända tillbaks i Söderköping (efter ett besök på glassparadiset ”Smultronstället) eller senare på kanalen.
Eskadrarna besöker fina gästhamnar och naturhamnar och försöker hitta några speciella smultronställen att besöka, men viktigast när vi seglar med barn är… att ungdomarna är med. Vi vet vad som får barn och tonåringar att hänga med på båten, ha kul och komma med ombord även nästa sommar. Vi badar, lekar, seglar jolle, badar, spelar kort, kapsejsar, lär oss knopar, badar, busar, paddlar gummijolle... och får nya kompisar att dela segling och sjölivet med.

Läs mer om eskadrarna på http://www.ksss.se/KSSS/Eskaderseglingar/

Address: Sandhamn (Värmdö)
Phone: +46722450372
City: Sandhamn



related searches: KSSS läger
Similar places near
Viamare Sea Club Viamare Sea Club 125 meter
Verkstan Sandhamn Verkstan Sandhamn 306 meter Vi utför service på din båt. Borstbottentvätt för båtar upp till 8m. Uthyrning av Bas...
Revenge Grundet Revenge Grundet 3 km Översatt av Google Stockholm, vackra gamla stan, arkitektur, miljö, men annars, om du...
Comment on this business

to add KSSS Eskader map to your website;