facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kul På Limhamn

Kul På Limhamn

About

På Limhamn ek förening ska genom samverkan, nytänkande, engagemang och stark entreprenörsanda vidareutveckla och återskapa en lokal identitet på Limhamn.

Story

VISIONEN

Limhamn ska vara en attraktiv och hållbar destination samt en handelsplats med ett dynamiskt konkurrenskraftigt utbud för boende, besökare och turister. Limhamns unika läge, dess småskalighet och dess kultur skapar efterfrågade värden.


AFFÄRSIDÉ

Genom samverkan mellan staden, fastighetsägare, handel, näringsliv och ideella föreningar ska Limhamn utvecklas till en attraktiv, hållbar stadsdel och efterfrågad besöks- och turistdestination.

Detta kommer attrahera nya företag och verka för att stärka kultur och näringslivet på Limhamn. Genom samhällsentreprenörskap skapas kreativa, innovativa och dynamiska möten som bidrar till Limhamns utveckling och attraktionskraft.


SYFTE

På Limhamn är ett samarbete mellan Malmö stad, fastighetsägare, handel, näringsliv och ideella föreningar med fokus på att vidareutveckla Limhamn som besök- och turistdestination. Samverkan är grunden i hela vår verksamhet och även den övergripande metoden för vårt arbete.

VERKSAMHET

På Limhamn har som ändamål att aktivt verka för Limhamns utveckling genom att:
•skapa förutsättningar för en ökad besöks och turistnäring
•skapa samverkan och förutsättningar för en hållbar miljö
•skapa och erbjuda offentliga arrangemang och upplevelser
•arbeta med närings- och handelsutveckling
•utveckla Limhamns natur- och kulturutbud


SAMVERKAN

Genom samverkan mellan staden, fastighetsägare, handel, näringsliv och ideella föreningar ska Limhamn utvecklas till en attraktiv, hållbar stadsdel och efterfrågad besöks- och turistdestination. Detta kommer attrahera nya företag och verka för att stärka kultur och näringslivet på Limhamn.
Genom samhällsentreprenörskap skapas kreativa, innovativa och dynamiska möten som bidrar till Limhamns utveckling och attraktionskraft.

SOM MEDLEM

Som medlem På Limhamn betalar du en årlig serviceavgift. Ni bidrar till en fortsatt stark utveckling och tillväxt av Limhamn. Ni bidrar också till våra offentliga arrangemang och erbjuds att delta i vårt utbud av utbildningar, seminarium, frukostmöten och nätverksträffar.

Ni får även vår medlemstidning "På Limhamns Nytt" kvartalsvis och kommer att finnas med på vår gemensamma hemsida www.polimhamn.se och i vår APP - l På Limhamn

Address: Odengatan 42, 216 14 Limhamn, Skåne Län, Sweden
City: Limhamn
Zip Code: 216 14



related searches:
Comment on this business

to add Kul På Limhamn map to your website;