facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kullabergs Vingård

Kullabergs Vingård

About

Vingård på Kullahalvön



"We make Swedish wine at the foothill of Kullaberg. We are open for guided tours with tasting. In summer our winebar is open daily. More info on our homepage. Welcome to visit us!"
Address: Lyckerisvägen 52 Nyhamnsläge, 263 76 Höganäs
Phone: +46 42 444 21 00
City: Höganäs
Zip Code: 263 76


Reviews
Super trevlig miljö, där de skånska vidderna kommer till sin rätt. Vinet är helt fantastiskt och de bevisar verkligen att Sverige är på gång in på den stora vinscenen. Har länge varit skeptisk till att svenska producenter ska lyckas med att få fram en bra produkt men kullabygdens vin är helt klart påväg till stordåd! Förvånar mig inte om några år om dessa smaker återfinnes på de mest exklusiva resturangerna både i och utanför Norden
Kunnig personal, Matilda, som dessutom kände igen mig från vin-guldgruvan Kyrkogatan i Lund. Otroligt. Hur kul är det inte med lokalt vin? Då kan det få smaka lite annorlunda. Maten är enkel men väldigt god. Vi satt ute i trädgården, i skånsk natur en svensk sommardag. Hade gärna provat mer vin, men då ska man inte köra bil hit. Så fixa en chaufför. Och njut. Vi strövade runt lite själv, men jag tror att en rundvisning gör det mycket mer levande.
Wow! Supertrevlig vingård med vin som är i Tyskland/Frankrike-klass. Maten var supergod. Vi tog en tarte flambée att dela på samt varsin Majskyckling. Det var lagom lunch för 2 pers. Verkligen väl värt ett besök. Vi gick inte på vinprovning/guidad tur vilket jag gärna gör nästa gång. Trevligt ställe för allt mellan att ta ett glas vin till att äta en mindre trerätters! Rekommenderas starkt!
Stannade till och kikade in här. Såg trevligt ut. Kunde äta något lätt och sitta ute eller inne i mysig miljö.
Riktigt trevligt och gott. Superbra svenskt vin, trevlig personal och riktigt bra atmosfär. Maten på menyn är åt tilltuggs-hållet, men tar man två rätter blir det en lunch.
Mycket spännande och lärorikt att gå med på den guidade turen. Det rekommenderas varmt.
Mysig vingård med platser utomhus i trädgården. Deras prestige vin var fantastiskt med god, lång eftersmak. Rekommenderar ett besök
Mycket trevlig och intressant rundtur där ägaren bokstavligen ledde in oss på en resa i vinets väldigt komplexa värld som åtminstone jag lärde mig mycket på!
Riktigt trevlig vingård med kunnig personal och gott vin. I april månad har du även förmånen att få känna på årets alla årstider på en och samma dag!
Trevligt besök på vingården. Vi fick en gedigen föreläsning av vinmakare Felix som på ett för mig häpnadsväckande bra sätt vävde samman kunskap med humor och berättade in i minsta detalj om man vill hur alla olika processer går till. Sedan åt vi en ost- och charktallrik med närproducerade produkter. Otroligt gott! Då jag körde kunde jag tyvärr inte frossa i vinet.
Comment on this business

to add Kullabergs Vingård map to your website;