facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kullabygdens Bakgård

Kullabygdens Bakgård

Story

Kullabygdens Bakgård smygstartade sin verksamhet under sommaren 2014. Bageriet är byggt i en tidigare garagebyggnad som också har varit bilverkstad. Under hösten 2014 och våren 2015 var vi på olika marknader i Helsingborg, Landskrona och Höganäs, men levererade också spettekakor och knäckebröd till olika butiker och konditorier. Vi hade vår lilla gårdsbutik öppen kring högtider.
Vi har fortsatt med leveranser och levererar nu till Saluhallen i Höganäs, Konditori Centrum i Munka Ljungby och Ängelholm, Gårdsbutiken i Kulla Gunnarstorp, Conditori Öresund, Larsviken och Vikentomater och Matkooperativet i Helsingborg.
Vi försöker så långt möjligt använda miljömärkta varor, som ägg, mjöl, kaffe, te, kakao, kryddor m.m. På bageriets tak finns solpaneler och våra leveranser görs av biogasbilar.

Sommaren 2017 gjorde vi i ordning vårt stall till servering. En enkel, men mysig lokal med många gamla härliga möbler där du kan njuta av våra goda kardemummabullar eller någon annan godsak du väljer i butiken. Du kan spela något av sällskapsspelen som finns, läsa eller byta en bok, eller bara njuta av lugnet.

Sedan hösten 2017 har vi öppet på söndagar i (både butik och café) mellan 13 och 17.

På sommaren utökar vi serveringen så att man även kan sitta i trädgården och fika. För barnen finns det stora ytor utomhus att leka på och i Stallet finns en lekhörna.

Vi har haft ett antal studiebesök från bl a Arbetsförmedlingen, Ikea, möhippor, bussturer, tjejgäng, killgäng och från olika skolor. Håll koll på Facebook eller Instagram - vi har även visning av spettekaksmaskinen emellanåt!

Ring gärna om du vill göra en beställning, boka studiebesök eller komma hit någon gång när det inte är öppet.

Hoppas vi ses!

Address: Åhusavägen 38, 26392 Jonstorp
Phone: 0736647526
City: Jonstorp
Zip Code: 26392


Reviews
Nä, åk inte hit! :- Det är alldeles för mycket gott att välja mellan, det går bara inte. Personalen är onödigt trevliga och trädgården är nästan störande i sin mysighet!
Gött! Sitta i trädgården och flumma med kaffe och tillbehör.Mat: 5/5
Vilken liten fin oas mitt i klorofyllen! Mat: 5/5
Tack!!! För det mest utsökta fikabröd vi nånsin fått! Kardemummabullen, Gosebullen, Giffeln och Ambrosiakakan! Dessutom ett lika utsökt mörkt matbröd vi köpte med hem. Kan inte annat än utropa detta ställe till Top of the Line i kategorin Sveriges bästa caféer! Lägg därtill den mysiga atmosfären och trevliga personalen! Åk dit gott folk och njut. Av allt! Peter o Eva, Kalmar
Sommarens bästa fika, rekommenderas!Mat: 5/5
Bakverk av högsta klass i en gemytlig miljö. Åt tre bakelser och två bullar kardemumma och smörbulle. Otroliga bullar och bästa kladdkakan jag testat i detta liv!
Kullabygdens bakgård gör ingen reklam för sig och den ligger dessutom utslängd mitt på en åker. Sannolikheten att hitta hit utan att känna till stället är därför minimal. Egentligen är vanliga kanelbullar min favorit men de var dessvärre slutsålda när jag kom på besök. Blev därför erbjuden tinade kardemummabullar istället. Hade hört att Kullabygdens bakgård skulle vara ett av de bästa caféerna i nordvästra Skåne och ville därför ändå ge det en chans. Var dock lite skeptisk eftersom jag tillbringat mycket tid i Kullabygden men ändå aldrig hört talas om stället. Och tur var väl att jag gick med på att prova den där tinade kardemummabullen för den är utan tvekan en av de bästa vetebullar jag ätit! Ordentligt med kardemummasmak och en fantastisk konsistens på degen! Provade även ett par andra bakverk och var väldigt nöjd även med dessa. Det finns även en mysig liten berså att sitta och njuta av bakverken i.
Fantastiskt gott fika. Kardemummabulle och Gosebulle. Bästa bullarna jag smakat i Kullabyggden, ja när jag tänker efter vet jag inte om jag smakat bättre.... Trevlig personal och gemytlig miljö...
Ett ovanligt mysigt ställe borde finnas fler sådana ställen, opretentiöst och avslappnat. Dessutom goda bakverk och man blir inte ruinerad.
Mmmmmmums! Högsta kvalitet på bakverken, härligt bemötande, tillåtande miljö för barnen och underbart ÄKTA!
Comment on this business

to add Kullabygdens Bakgård map to your website;