facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri

Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri

About

Stenugnsbageri.
Använder enbart naturligt
glutenfria mjölsorter. Bakverken är fria från gluten, vete och mjölk.


Story

Stenugnsbageri som bakar enbart med naturligt glutenfria mjölsorter. Bakverken är mjölkfria, laktosfria och utan vetestärkelse. Vi bakar småskaligt och hantverksmässig.



I dag finns våra bröd att köpa på följande affärer:

Coop Forum Varberg

Ica Maxi , Mölndalsvägen , Göteborg
Ica Maxi Partille
Ica Kvantum Munkebäck



Solhaga Stenugnsbageri i Slöinge
Borgmästaregården, Falkenberg

På Getteröns Café och konferens kan ni njuta av härliga smörgåsar gjorde med bröd från Kullagården.


Instagram: kullagardensglutenfria



"Hantverksbageri som bakar utan gluten, vetestärkelse och mjölk. För bageriets öppettider se hemsida, instagram eller ring."
Address: Kullagård 20, 43268 Veddige
Phone: 0765663391
City: Veddige
Zip Code: 43268


Similar places near
ICA Supermarket Derome, Eklöws ICA Supermarket Derome, Eklöws 3 km Fin ombyggd affär med bra parkering strax utanför ingången
Reviews
God mat och fika, barnen som inte ens är glutenintoleranta älskar att åka hit. Skönt för oss intoleranta att kunna välja o vraka från menyn utan att behöva oroa sig för gluten.
Inte riktigt imponerad av pizzan, visst goda smaker men för mig som kan äta en pizza med gluten hade jag valt det före en här ifrån då jag tyckte botten var för degig - ville haft mer krispighet. Fika valde vi 3 tårtbitar och även här vart jag besviken tyvärr - fina till utseendet men inte så smakrika - den tårtan med grönt på smakade bäst - den rosa smakade typ inget och väldigt torr botten för min smak - tyvärr inget ställe för yngre barn heller då det inte fanns något att leka med
Ett måste ställe bland alla pärlor i Halland. Ett helt glutenfritt bageri och cafe som också har pizzor så goda, tunna och krispiga. Tillgängligt ramper hårda ytor utomhus men det är på landet så lite ojämnheter finns. Tillgänglig toa stor som en balsal pluspoäng för den. Boka in ett besök jag rekommenderar detta ställe å det varmaste.
Väldigt mysigt ställe i fin omgivning! Eget bageri med så mycket gott och allt är glutenfritt! De serverade soppa, pizzor och smörgåsar då vi var här. Pizzorna var ljuvliga! Väl värt ett besök!
Vi var 2 vuxna och 2 barn som delade på 3 pizzor och alla tyckte vi att de var mycket goda! Dottern fick köpa med sig några bakelser också. Trevlig personal och mysig inredning. Hit åker vi igen!
Så himla mysigt, gott och trevligt. Passa på att köpa med er bröd hem! Bästa glutenfria jag hittat att köpa hittills. Lika gott idag med bästa kanelbullen jag smakat någonsin
Mycket mysigt ställe! Min väninna som har glutenintolerans var mycket nöjd med att hon kunde välja precis vad hon ville. Lyx tyckte hon! Frallorna var smaskens! Vi tog även en promenad längs med Viskan efter fikan. Fina promenadvägar.
Bästa pizzan jag någonsin ätit! Mycket trevlig personal och jätte mysig ställe! Rekommenderas starkt
Jätte mysigt och fint ställe. Mycket veganskt också! Maten är prisvärd och väldigt god. Uppskattar ett helt glutenfritt ställe Fick dock hela pizzan full med rödlöks skal och erbjöds ingenting annat som kompensation. Det sänker upplevelsen mkt då varannan tugga var full med skal. Mysig utomhus miljö. Men lite mörkt och dunkelt invändigt.
Fantastiskt god mozarellapizza. Mysig miljö, jättefint ordnat.
Comment on this business

to add Kullagårdens Glutenfria Stenugnsbageri map to your website;