facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kullagymnasiet

Kullagymnasiet

About

På Kullagymnasiet arbetar vi med stort engagemang för att du ska nå dina mål och förverkliga dina drömmar. Här tas allas tankar och idéer på allvar.

Story

Vi har 100% behöriga lärare som är engagerade i sina ämnen, pedagogiken och eleverna. Klasserna är ganska små – du blir sedd och respekterad. Studiemotivationen är hög och studentbetygen ligger över snittet i Sverige.

Få gymnasieskolor satsar så på internationella projekt som Kulla. Just nu har vi samarbetsprojekt med skolor i Danmark, Tyskland och Kina.

Här på Kulla har du också möjlighet att kombinera ditt programval med din idrott och utvecklas inom båda, utan att göra avkall på varken din idrott eller din fritid.

Vi har följande program på Kulla: El- och energiprogrammet, Handels- och administrationsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet. Dessutom har vi Introduktionsprogrammen för dig som saknar behörighet från grundskolan.

Kullagymnasiet är väldigt omtyckt av oss som pluggar och jobbar här. Känner du till Kullagymnasiet har du antagligen hört talas om Kulla-andan.

Kulla-andan är något alldeles speciellt. Den finns här och alla bidrar till den. Den täcker allt som är bra med vår skola. ”En himla go känsla” som en elev sa.

Välkommen till Kulla du också!

Mer information hittar du på vår hemsida:
www.kullagymnasiet.se

Address: Långarödsvägen 30, 263 34 Höganäs
Phone: 042-337301, 042 33 72 87
City: Höganäs
Zip Code: 263 34



related searches:
Similar places near
Kullberg Headhunting AB Kullberg Headhunting AB 1 km Kullberg Headhunting AB är har specialiserat sig på rekrytering inom chefs- och speci...
Inveniam- med fokus på hälsa Inveniam- med fokus på hälsa 2 km Det lilla företag med fokus på din hälsa.
Reviews
Kullagymnasiet är en bra skola för barn och vuxna
Suveränt duktiga pedagoger och fint mottagande an nya elever!
Har spenderat 6 skolår här. Många positiva minen härifrån. Bra modern skola.
Översatt av Google Mysig plats på min skola Original Cozy place of my school
Comment on this business

to add Kullagymnasiet map to your website;