facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kullens Trafikskola Sollentuna

Kullens Trafikskola Sollentuna

About

Vi kör endast med miljöklassade kvalitetsbilar, automat/manuell. Våra lärare är utbildade och väldigt pedagogiska, Vår vision är att 100 % av våra elever klarar uppkörning och teoriprovet på första försöket.



"Kullens Trafikskola erbjuder körkortsutbildning för personbil på ett flexibelt och individanpassat sätt. Tack vare vår trafikskolas fantastiska läge i Sollentuna kan vi övningsköra i samma område som du kommer att köra upp i. Vi erbjuder både teori och körlektioner samt riskutbildning, intensivkurser och handledarkursen för dig som vill övningsköra privat."
Address: Sollentunavägen 162B, 191 48 Sollentuna
Phone: 08- 590 72 200
City: Sollentuna
Zip Code: 191 48


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 16:00


related searches: Kullens Trafikskola Danderyd, Trafikskola Online, Solna Trafikskola, Tibble Trafikskola, Edsvikens Trafikskola, Danderyds Trafikskola, Helenelunds Trafikskola, Transportstyrelsen
Similar places near
Rattens trafikskola Rattens trafikskola 239 meter En helt ok körskola i Sollentuna. Kullens trafikskola ligger jättenära Rattens är ani...
Rattens Trafikskola Rattens Trafikskola 266 meter Min ärliga åsikt? Denna trafikskola skulle jag tyvärr inte rekommendera till mina när...
Helenelunds Trafikskola Helenelunds Trafikskola 2 km Körde 6 lektioner efter att fått underkänt på uppkörning. 1 av dem var testlektion. D...
Sollentuna Trafikskola AB Sollentuna Trafikskola AB 4 km min pappa fick inte kör kort
YKB YKB 4 km Vi hjälper dig i din utbildning till förare för lastbil och buss. Körkort och yrkes...
Reviews
Fick väldigt bra bemötande av Kullens Trafikskola i Sollentuna. Körde upp idag med trafikskolan och tog körkortet. Hjälpsamma vid receptionen där de bokar upp alla dina körlektioner åt dig så du behöver inte göra det själv. Lärarna är tillmötesgående och flexibla. Rekommenderar att köra med trafikläraren Mulle som har stor kompetens om trafiken.
Jag blev rekommenderad denna skola av min brorsas flickvän och gud vad jag är glad för det! Superhärlig, trevlig och hjälpsam personal, riktigt bra lärare och en bra upplevelse i allmänt! Jag köpte sammanlagt 17 lektioner hos dem, och hade Dimman som min lärare runt slutet. Dimman var extremt pedagogisk, väldigt lugn och bara allmänt en extremt bra lärare. Med honom klarade jag både teoriprovet och uppkörningen på första försöket. Tack till både Kullens och till Dimman! :D
Jag fick fantastisk bra hjälp att nå mitt körkort på Kullens! Alltid bra bemötande och trevlig personal. Min körlärare Camilla har varit mycket hjälpsam, pedagogisk och supertrevlig. Stort tack för allt!
Företaget var mycket välkomnande och personalen hade mycket tålamod Jag förväntade mig att kunna klara uppkörning på första eller andra försöket och det gick utmärkt på den första Jag köpte large paketet och använde mig av alla servicen som erbjuds då. Trafikskolan kunde boka och omboka utan problem enligt min mycket rörlig schema
Jag är så tacksam för Kullen och dess fina lärare. Camilla, min lärare, har varit underbar och jag hade inte kunnat önska mig någon bättre. Professionell, snäll och lugn. Mulle, Habib och Pelle, för att nämna några andra, har också gjort processen så lätt, kul och trygg. Jag skulle välja Kullen hundra gånger om.
"Kullens" den bästa trafikskolan med duktigaste körlärare! Jättetrevlig, bemötande och hjälpsam personal. Stort tack till min körlärare Yasar som pedagogiskt och med mycket tålamod och förståelse hjälpte mig på väg mot mitt körkort. Rekommenderar starkt!
Engagerad personal som ansträngde sig för att ordna ett upplägg för körning utifrån ens egna förutsättningar, tillgängliga per telefon etc. Jag fick hjälp att hitta en uppkörningstid med ambitiös tidsram och ett intensivt körschema för att lyckas med uppkörningen på första försöket - vilket jag gjorde. Mycket nöjd!!
Bästa trafikskola utan tvekan, pedagogiska lärare. Jag fick mycket bra tips och lärde väldigt mycket på kort tid. Klarade uppkörningen på första försöket. Välj kullens om du vill ha kvalite till ett bra pris.
Kullens trafikskola Sollentuna har bra lärare som vill att eleven lyckas. Givande lektioner där man går igenom tydliga moment som följer en röd tråd och med ökande svårighetsgrad.
Mycket trevligt och professionellt företag. Har följt med mig från dag 1 till uppkörningen och har gått väldigt bra. Alltid hjälpsamma och trevliga i receptionen och hjälper gärna till med allt möjligt. Underbar upplevelse generellt. Rekommenderar starkt!
Comment on this business

Directions to Kullens Trafikskola Sollentuna with public transportation


Turebergsmottagningen 110 meters
955
Sollentuna sjukhus 130 meters
955
Sollentuna station 140 meters
179
197
514
520
523
525
526
527
528
567
598
607
627
687
697
Sollentuna station 140 meters
522H
522V
528
598
955
Sollentuna station 140 meters
40K
520
520E
522H
522V
525
525X
527
528
598

to add Kullens Trafikskola Sollentuna map to your website;