facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kultur i Ale

Kultur i Ale

About

Välkommen till Ale kommuns sida på Facebook! Här hittar du information och tips på aktiviteter i Ale kommun. Besök också vår webbplats, www.ale.se.

Story

Kultur i Ale ger dig tips om offentliga föreställningar, workshops och andra evenemang som genomförs i Ale kommun för såväl barn som unga, vuxna och jättevuxna. Genom att gå med får du inbjudningar och kan ta del av specialerbjudanden. Och har du själv tips på bästa arrangemanget i Ale så är det bara att höra av sig om det också. Välkommen!
________________________________________
Om
Det här är allmänkulturen i Ale kommuns officiella sida på Facebook. Här kan du läsa om vad som händer hos oss, ställa frågor och kommentera. Vår målsättning är att svara på frågor inom 24 timmar vardagar kl 08.00-16.30
Om du behöver ha snabbare kontakt med oss rekommenderar vi att du skickar e-post till [email protected] eller ringer oss på telefon 0303 33 00 00.
Felanmälan kan inte göras här. Då skickar du i stället e-post till [email protected] eller ringer oss på telefon 0303 33 00 00.

Allmän information
www.ale.se är vår primära digitala kommunikationskanal. Syftet med denna sida är att ha ännu en kanal för att kommunicera med medborgare och besökare, inte minst vid kriser och andra så kallade särskilda händelser.
Tänk på att allt som skrivs här blir allmänna handlingar och kan läsas av alla. Lägg inte in känslig information som exempelvis personuppgifter. Vi tar inte emot meddelanden genom Facebooks system eftersom vi inte kan garantera skydd av personuppgifter.

Ale kommun raderar inlägg som bryter mot våra regler. Om inläggen är brottsliga blir de polisanmälda.
Följande får inte publiceras:
- Kränkande uppgifter
- Uppvigling
- Hets mot folkgrupp
- Olaga våldsskildringar
- Upphovsrättsintrång eller intrång i andra rättighet som skyddas av 5 kap upphovsrättslagen
- Svordomar och obscena ord
- Personliga angrepp och ärekränkande inlägg
- Pornografiska, rasistiska eller sexistiska yttranden
- Uppmaningar till brott
- Hot, trakasserier, skvaller eller lögner
- Marknadsföring av kommersiell verksamhet

Vi är tacksamma om du som besöker oss rapporterar material som bryter mot lagar och regler om vi inte hunnit lägga märke till det. E-post [email protected].

Partipolitiska debatter hänvisar vi till politiska forum.
Postadress Ale kommun, 449 80 Alafors
Telefon 0303 33 00 00
E-post [email protected]
Bevakning på sidan kl 08.00-16.30 vardagar



"Ale kulturrum innehåller Ale bibliotek, en teaterlokal med 280 sittplatser, en sporthall med fullmått och matcharena för innebandy och handboll, Ale kulturskola och mötesplatsen Ungkan för dig mellan 13-20 år."
Address: Vitklövergatan 1, 449 80 Nödinge, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0303-330 658
City: Nödinge
Zip Code: 449 80


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: ale kommun, nationaldagsfirande ale 2018, att göra i ale, midsommarfirande ale kommun, evenemang ale, valborg 2018 ale, händer i ale, sommarlov ale
Similar places near
Circle K Sverige Circle K Sverige 385 km Trasigt lås på toan & otroligt otrevlig blond tjej som jobbade 12/12 23:00 på kvä...
Circle K Sverige Circle K Sverige 387 km Bra rymlig Cirkel K. Bra service och god burgare
Circle K Sverige Circle K Sverige 392 km Vi var hungriga och var inne och köpte var sin baguette, de var goda. Macken i övri...
Reviews
Fint ordnat med mingel i början, hembakt fika i pausen där pengarna gick till välgörande ändamål. Marianne Mörck var helt suverän i föreställningen Britt-marie var här!
Fint hus med bibliotek och rum där mitt ene barnbarn tränar dans. Tyvärr inget fik.
Var på teatern, lyssnade på David. Mycket trevligt. Teatern mycket gemytlig.
Saknas information om tillgänglighet på hemsidan.
Kulturskola och bibliotek. Trevlig stämning, mycket bra musiklärare
Fin hall, även biblioteket finns här
Wow vilken föreställning vi nyss var på, Benji från Ale och Freestyle Sensation från Danmark.
Väldigt fin plan och läktare, kan vara lite obekvämt att sitta längre stunder på läktaren. Rekommenderar att dra o kolla på Ale ibf när dem spelar.
Väldigt fin sporthall, men det var jobbigt att fylla på vattenflaskor så man behövde sticka upp 2 våningar för att hitta en fungerande toalett
Det skall finnas en hiss för rullstol att komma ner i idrottshall även handikapps toalett är olika idrotter i hallen som båda spelas och träningar
Comment on this business

to add Kultur i Ale map to your website;