facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturakademin i Motala

Kulturakademin i Motala

About

Kultur och nöjeslokal i Motala

Story

Detta är en förening som ska värna om kulturutbudet i Motala

Address: Urban Hjärnes Väg 6, 59130 Motala
City: Motala
Zip Code: 59130


Similar places near
Kulturskolan Motala Kulturskolan Motala 59 meter Lite svårt att anmäla barnet till danskurs när man inte kan få reda på hur dax den bö...
Reviews
Klart vi var där! Kände inte till att stället fanns innan vi såg biljettköp för Torsson. Över 40 år sedan jag hörde dem på en samlingsskiva "SVENSK POP". Klicka på länken. https://youtu.be/7lhahKdZAK0 Den skivan är förövrigt bra med musik från den tiden. Punken ekar ännu inom mig. En underbar tid där alla var självklart välkomna in i gemenskapen.Bara helt underbara minnen från alla fina människor och händelser. En gång punkare - alltid punkare! Kom av mig lite där kära vänner men nu återvänder till en kväll med Torsson på Kulturakademin i Motala. En härlig kontakt hade Torsson med alla lokala människor som var där. Stämningen var gemytlig. Lokalen i sig ett gammalt ställe där säkert ingen känner sig utanför. Ljudnivån var på tok för hög för den musik man ska lyssna in. Synd, tänker jag! Då Torsson är upplevelsen som du tar med dig på den visuella nivån i minnet från de texter där Torsson målat upp från sin stora palett av färger. Ljudnivån är ett ständigt återkommande problem vart man än är. Kanske det fanns en hiss men den såg inte jag. Därför blir det tre stjärnor till stället och fem stjärnor till alla trevliga människor som var där och fem stjärnor till Torsson som förtjänar det bara för att det är dem om inte annat! Ett tack till alla som följer min sida som "Local Guide" med min evige höger-vinge Alex That's all folks!
Väldigt bra men ingen öl tråkigt
Makalöst bra Ladies in jazz proffsigt utfört
Såg Lars Demian där och det var ett bra ljud så de kan det här
Här är det trevligt. Jag var där med min sambo och lyssnade på ett bra band, dom spelade mestadels Beatles, men även Elvis, Chuck Berry och lite annat 60/70-tal..
Trevligt plats för alla, mkt bra personal , roligt för barn ungdomar , jag såg en fin musikuppvisning av barn mellan 6- 10 År.
Bra spelning med Walter Trout
Det finns ingen öl,!
Jättebra dansföreställning!
Ingen alkoholförsäljning
Comment on this business

to add Kulturakademin i Motala map to your website;