facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturcentrum Ronneby Konsthall

Kulturcentrum Ronneby Konsthall

About

Officiell facebooksida för Kulturcentrum Ronneby Konsthall administrerad av Ronneby kommun.

Story

Syftet medKulturcentrum Ronneby Konsthalls Facebooksida är att skapa en dialog mellan Kulturcentrum och du som medborgare. Vi vill kommunicera med dig som är intresserad av vår verksamhet. Tänk på att inte skriva känslig information, till exempel personuppgifter, på Facebooksidan. Vi rekomenderar telefon eller brev för sådana ärenden. Inlägg som riskerar att kränka enskilda personers integritet eller uppgifter som kan innebära brott får inte heller läggas upp här.
Inlägg med följande innehåll kommer att tas bort:
- Sekretessbelagda uppgifter
- Uppgifter som kan innebära brott
- Rasistiska eller sexistiska uttalanden
- Reklam för produkter och tjänster
Om du som besöker sidanupptäcker kränkande innehåll eller har synpunkter på den här Facebooksidan, kontakta [email protected]
Foton och filmklipp
Om du laddar upp foton och filmklipp måste du ha tillåtelse från uppphovsrättsinnehavaren att göra så. Personer som är avbildade eller medverkar, måste veta det och ha lämnat ditt samtycke. När det gäller barn upp till 15 år ska barnets vårdnadshavare alltid tillfrågas.

Address: Kallingevägen 3, 372 30 Ronneby
Phone: 0457-61 75 00
City: Ronneby
Zip Code: 372 30


Similar places near
Ronneby Konstförening Ronneby Konstförening 14 meter Ronneby Konstförening, som bildades 1947, är en allmän konstförening som är ansluten...
Nya Mor Oliviagården Nya Mor Oliviagården 256 meter Fantastisk trädgård med konst, kryddor och blommor bredvid ån. Underbart!
Majas Konstbutik och Klostercafé Majas Konstbutik och Klostercafé 10 km Jättefin....man hitta finaste saker för målning...pensel.... akvarell färg osv. Fin s...
Reviews
Jag gillar att gå och kolla på alla konstverk och det är helt gratis. De har även en skapar-verkstad som man kan måla i, gratis det också.
Här får du ALLTID se intressant och spännande konst! Jag har faktiskt aldrig blivit besviken. Bra kvalitet/ urval av utställningar. Absolut värt ett besök!
Julbord med Blekinge Flygklubb, med efterföljande samkväm och storytelling! Kanon! Tack BFK för detta!
Bra ljus lokal för utställning. Handikappsanpassad entré. Trevligt restaurang i samma byggnad.
Mycket fin lokal båda till konsert och utstållning.
Gratis inträde och fina utställningar som byts ut med jämna mellanrum. Stora ljusa lokaler som är vackert för ögat men ger dålig akustik.
Väldigt bra ställe för dem som vill kolla på olika sorters konst. Ibland så hållet ronneby Kulturskola konserter där
Mångkulturellt café med bland annat Hans Caldaras,mycket bra ock tänkvärt,fler borde gå och lyssna .
Trevlig utställning av Folkhögskolans elever
Ett kulturcentrum, där kulturen verkligen är i centrum! Bra lokaler både för utställningar och spelningar/mindre konserter!
Comment on this business

to add Kulturcentrum Ronneby Konsthall map to your website;