facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturhuset Barbacka

Kulturhuset Barbacka

About

Kulturhuset Barbacka är ett centralt beläget barn och ungdomskulturhus i Kristianstad!

Story

Kulturhuset Barbacka är Kristianstads Kommuns mötesplats för kultur av, med och för barn och ungdomar.

Här finns de flesta kulturyttringarna till exempel teater, drama, dans, musik och konst. Pedagoger finns inom flera kulturområden. Skolor erbjuds fördjupning och inspiration i det pedagogiska arbetet.



"Kulturhuset Barbacka är Kristianstads kommuns mötesplats för kultur FÖR, MED och AV barn och ungdomar. Vi sysslar med dans, teater, musik, konst och design för barn och unga! Både på skoltid och på fritiden."
Address: Barbackagatan 12, 291 32 Kristianstad
Phone: 044135650
City: Kristianstad
Zip Code: 291 32


Similar places near
Skördefest Kristianstad Skördefest Kristianstad 176 meter Skördefest Kristianstad är en årligt återkommande marknad för i huvudsak lokalproduce...
Unga Scener Unga Scener 334 meter Plattformen för unga kreatörer.
Kristianstad Bonde & Matmarknad Kristianstad Bonde & Matmarknad 336 meter På lördag är det åter dags för Marknad. Vi finns på Stora Torg kl 10-14.
Kristianstad Bokfestival Kristianstad Bokfestival 580 meter Kristianstad bokfestival är en helg i september varje år.
LOTTA ROCK LOTTA ROCK 666 meter Live rock n roll held in Kristianstad. Established in 2011. After 5 rocking years th...
Randiz Lekland Randiz Lekland 749 meter Allt bra. Det finns många spel att ha kul
RichardOnDrums.com RichardOnDrums.com 900 meter Online Drum Lessons
Kreatörerna  -   Daglig verksamhet Kreatörerna - Daglig verksamhet 1000 meter Kreatörerna är en daglig verksamhet med fri kreativ inriktning. Här arbetar personer ...
Bowling Kristianstad Bowling Kristianstad 1 km Var en riktigt trevlig kväll. Kommer göras fler gånger!
Konstgalleri, konst av mig samt vänner Konstgalleri, konst av mig samt vänner 1 km fORTSÄTT ATT KOMMA MED ERBJUDANDEN OM ATT HA DETTA PÅ GALERI PERMANENT, SÄG VILKA, SÅ...
Kimme Persson Kimme Persson 1 km "Vi jobbar med fotografi & film både lokalt och internationellt. Våra projek...
Himmelopannkaka face paint Himmelopannkaka face paint 2 km UV Face & Body painting
Youngstival Youngstival 2 km Youngstival - Youth Development
Brownbetty of Sweden Brownbetty of Sweden 5 km Jag rekommenderar Chris målarkurser.
Hard ink paintball Hard ink paintball 5 km Hard ink paintball . Här utlovas det snabb fartfylld paintball på en liten (2000kvm) ...
Friends of Harps Friends of Harps 5 km Känslan att ge det lilla extra
Kulturföreningen Art town Kulturföreningen Art town 5 km Kulturföreningen ArtTown Kristianstad är en förening som värnar om konsten & kulturen...
ArtQueen ArtQueen 5 km Fantastiskt fint plats med mycket konst, värd att besöka
Reviews
Riktigt trevlig plats att besöka om man har barn. Riktar sig till barn i alla åldrar. 2 olika lekrum anpassade för dels mindre och större barn. Läshörna där alla kan slappna av. Café med bra priser och trevlig personal! Man känner sig välkommen och de är en hemtrevlig stämning i lokalerna. Fri entré dessutom!
Ett härligt kulturcentrum som är väldigt barnvänligt med stora lekrum, café och härligt utbud av konst, teater och arrangemang.
Billig fika, ganska barnvänligt. Men lekrummen uppdateras aldrig, kunde funnits lite mer grejer att leka med. Finns mer att göra vissa lov.
Köp en kopp kaffe och en kaka till ett bra pris. Passa på att titta runt, kanske någon utställning pågår i Barbackas lokaler. Den trevliga personalen i receptionen berättar gärna vad som är på gång. Har du barn så har du kommit rätt. Här finns aktiviteter.
Mycket trevlig personal och bra priser i caféet. Hade varit roligt om lekrummen blir lite uppdaterade och påfyllda med fler leksaker. Lite torftigt utbud.
4-åringen uppskattat lekytorna lika mycket varje gång, och vi föräldrar uppskattar den goda fikan som dessutom är helt rimligt prissatt!
Jag växte upp som tomte där
Det är kul för barn och caféet är väldigt billigt till skillnad från andra dock har ett mittemellan sortiment och jag känner någon som går på teater gruppen och han gillar det.
Perfekt för småbarnsföräldrar. I caféet får man 4 ggr mer för pengarna än på espresso house på andra sidan stationen. Gott incitament för ett besök .
Bra ställe för barn och ungdomar... Ja även vuxna!
Comment on this business

to add Kulturhuset Barbacka map to your website;