facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturhuset Stadsteatern Vällingby

Kulturhuset Stadsteatern Vällingby

About

Kulturhuset i Vällingby ligger i Medborgarhuset Trappan vid Vällingby torg. I huset kommer publiken att få ta del av scenkonst, musik och mycket mer!

Address: Vällingby Torg 43, 16265 Vällingby
Phone: 08-506 20 200
City: Vällingby
Zip Code: 16265



related searches: Kulturhuset stadsteatern vällingby vällingby stock, Trappan Vällingby program, Trappan Vällingby cafe, Kulturhuset stadsteatern kalendarium, Kulturhuset Stockholm, Kulturhuset Husby, Kulturhuset Sergels torg, Kulturhuset restaurang
Similar places near
Vällingby teater Vällingby teater 387 meter Ttevlogt stälke. Körafton.
Reviews
Trevlig atmosfär med diverse utställningar och ett café.
Fantastiskt god mat och super trevlig servis likaså personalen. utsökt mat med många olika alternativ passar både vegetarianer och all ätare! Jag kan verkligen rekommendera denna mysigt resturang i den mysiga atmosfären.
Bra scenkonst och ljuvlig personal.
Vi såg Stravinskys Våroffer, med industrirobott och en massa vatten. En otroligt häftig föreställning, det var märkligt att se en robott anta nästan mänskliga drag och samspelet med människan var fantastiskt. Andra aktens musikaliska tolkning var lite mer svårsmält, men de utnyttjade vattnet både som musikalisk rytm förstärkare och visuellt till det yttersta. Dock fy fan vad det lät illa, en blandning av skrän och skrammel, inget mellanregister och alldeles för mycket diskant. Jag antar att de drog upp volymen för att anläggningen skulle orka med mullret, men då lät allt illa. Jag förstår om man inte har lust att sätta in en ny ljudanläggning, när teatern skall renoveras, men den har uppsättningen var så bra att den hade förtjänat att man hyrt in ett ljud som pallade en symfoniorkester.
Trevlig personal! Bra ställe. God öl på flaska.
Det är så bra där för att man kan titta på olika konsärer och om man har ett litet barn häma som gillar att gå på balet do kan man gå sitt och om man gillar att dansa danshall så kan man gå ditt på torsdagar grattis från 17:00 till 19:00 då tränar man med binta blackout
Trevligt cafe. Skulle ha musikunderhållning senare på dagen.
Toppentrevlig scen där man satt otroligt nära skådespelarna och de nyttjade lokalen till max. Såg "Låt den rätte komma in" och det var verkligen superbra.
Mycket bra pjäs, otroligt stark. Borde visas för alla högstadieklasser med det viktiga budskapet. Glad att Stadsteatern Trappan fått sin glans tillbaka och levererar.
Fantastiskt mysig familjär liten teater. Vi såg låt den rätte komma in som var helt underbar.
Comment on this business

to add Kulturhuset Stadsteatern Vällingby map to your website;