facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturkvarteret Kristianstad

Kulturkvarteret Kristianstad

About

Kulturkvarteret – ett kvarter fyllt med kultur – ligger i hjärtat av Kristianstad, nära det mesta. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteke

Story

Kulturkvarteret ligger i hjärtat av Kristianstad, nära det mesta. Endast en kort promenad från tåg- och busstationen finner du oss – ett kvarter fyllt med kultur. Här mår man gott i härliga ljusa lokaler!

Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket.

Sjunk ner i en fåtölj med en bok och njut av en kopp kaffe och en kaka bakad med kärlek i vår Café & Bistro. Eller varför inte svänga inom och lyssna på musik och träffa vänner, gamla som nya. Hos oss kan du gå på konserter, läsa tidningar i Tidningsrummet, äta en bit god mat eller ta ett glas vin i Café & Bistro, studera, gå på en teaterföreställning, lyssna på intressanta föredrag eller besöka biblioteket bland mycket annat. Det händer att vi även bjuder upp till dans då och då. På Kulturkvarteret finns något för alla, gammal som ung. Varmt välkommen till Kulturkvarteret!



"Kulturkvarteret ligger i hjärtat av Kristianstad, nära det mesta. Endast en kort promenad från tåg- och busstationen finner du oss – ett kvarter fyllt med kultur. Här mår man gott i härliga ljusa lokaler!Café & Bistro har alltid öppet under våra evenemang, kvällarnas bistromenyer hittar ni alltid på vår hemsida.Sjunk ner i en fåtölj med en bok och njut av en kopp kaffe och en kaka bakad med kärlek i vår Café & Bistro. Eller varför inte svänga inom och lyssna på musik och träffa vänner, gamla som nya. Hos oss kan du gå på konserter, läsa tidningar i Tidningsrummet, lyssna på intressanta föredrag eller besöka biblioteket."
Address: Kanalgatan 30, 291 34 Kristianstad
Phone: 044-20 58 80
City: Kristianstad
Zip Code: 291 34


Similar places near
Kristianstad Bokfestival Kristianstad Bokfestival 36 meter Kristianstad bokfestival är en helg i september varje år.
Kristianstad Bibliotek Kristianstad Bibliotek 78 meter Vet inte varför varje gång har problem med personal
C4 Språkpartner Tolkning,Översättning och Utbildning AB C4 Språkpartner Tolkning,Översättning och Ut... 261 meter Tolkning & Översättning Kontakt person,Språkstöd
Christian 4:s gymnasiebibliotek Christian 4:s gymnasiebibliotek 443 meter Biblioteket är till för Christian 4:s gymnasiums elever och personal och ligger i sko...
Vä Bibliotek Vä Bibliotek 5 km Lugn o skönt ingen trängsel Tack
Wendesgymnasiets bibliotek Wendesgymnasiets bibliotek 5 km Wendesgymnasiets bibliotek ligger i byggnad 12.
Önnestads Bibliotek Önnestads Bibliotek 9 km har aldrig varit här kommer förhoppningsvis aldrig vara här, har hört mycket läskiga...
Tollarps Bibliotek Tollarps Bibliotek 16 km Kundvänlig personal. Överskådligt. Finns välutrustat sammanträdesrum/ föreläsningsrun...
Reviews
Kanonbra plats att se konserter på, och Bebop baluba var inget undantag, grymt bra!
Jag uppe på sen med Henrik Nyblom och Magnus betner 10/10 would do again
Helt Underbar förestälning med Fredrik Andersson.
Mitt andra besök och en tredje är bokad. Bara positivt att säga om denna plats. Extra plus att garderobavgiften ingår i biljetten.
Fantastiskt god dagens lunch! Sallads buffén, så god och så fräsch! Fin avslappnande miljö och super service. Så glad jag hittade Er!
Det blev en fin kväll, dock nästan förstörd av en äldre dam som hade väldigt mycket parfym. Personen satt i raden framför oss och det var lite jobbigt att andas. Men uppträdanden var bra.
Här bor man gött!
Egentligen jag besökte inte platsen baa jag kolla på webben.
Mycket affischer om olika kultur aktiviteter. Man borde erbjuda små och lokala kultur aktiviteter som lockar barn och ungdomar för att de ska få en bra känsla om kulturer.
Mysig atmosfär och sköna stolar.
Comment on this business

to add Kulturkvarteret Kristianstad map to your website;