facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturscen Bristol

Kulturscen Bristol

About

En ideell oberoende förening som har till uppdrag att se till att det bedrivs kulturverksamhet i lokalerna.



"Den anrika scenen Bristol slog upp dörrarna nyårsafton 1939. Vår scen ligger mitt i centrala Sundbyberg ca 15 minuter från Stockholm och med fjärrtåg, boende, restauranger precis utanför.Bristol teatern i centrala SundbybergVi erbjuder familjeföreställningar, musikaler och musikkvällar.Vi ger dig kulturupplevelser att minnas för livet.Bristol din lokala teater i SundbybergVarmt välkomna till kulturstaden Sundbyberg och vår fantastiska scen"
Address: Sturegatan 39, 172 31 Sundbyberg
Phone: 0702360000
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 31


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 13:00


related searches: Filmstaden, Teater barn Stockholm
Similar places near
StudioBee StudioBee 402 meter Trevligt stället
Kulturens Bildningsverksamhet Kulturens Bildningsverksamhet 528 meter Studieförbundet för kulturutövare! Kulturens verkar inom sång, musik, dans, teater, f...
Kulturcentrum i Sundbyberg Kulturcentrum i Sundbyberg 1 km Kom fram till dörren men det var stängt Sajk hehe boy
Sundbybergs Kulturskola Sundbybergs Kulturskola 1 km Sundbybergs Kulturskola erbjuder kurser och öppen verksamhet i dans, musik, teater oc...
Aggregat Aggregat 1 km Kom fram till dörren men det var stängt Sajk hehe boy
Reviews
Jättebra föreställning förutom att vissa vårdnadshavare inte tog sitt ansvar och tog hand om sina barn som klev upp på scenen. Lite tydligare information till Vårdnadshavare innan föreställningen skulle vara bra att påminna eller att ni stänger första raden så alla får börja sitta på andra raden … annars var föreställningen superbra!
Härlig föreställning för barn. Smart upplägg att man skulle smyga in för att inte väcka katten Findus Kul med fotografering efter föreställningen, Axel snart 3 år är såå nöjd med teaterpremiären. Kommer gärna på fler föreställningar
Det var både spännande, kul och väl spelat. Både barnen och vuxna. Blev positiv överraskad! Har bott länge i sundbyberg men aldrig besökt er. Det första dottern sa när det var färdigt var..... kan vi göra om detta snart igen!
Vi tyckts alla att pettsson och Findus var en mycket trevlig föreställning. Vi har lyssnat på historien 100 tals gånger vid läggdags, att slutet på berättelsen var olika kompenserades av att barnen fick delta. Bra platser barnen hade inget problem att se. Att de sen fick vara med i föreställningen var verkligen något extra. Vi kommer gärna tillbaka. Nu har vi sett Peter Pan en fantastisk inspiration till barnens fantasi att göra egen teater hemma. Lite synd att sångrösterna drunknade i för hög musik, annars jättebra. 9 åringen tyckte den här var ännu mer spännande än Pettsson.
Härlig Pettsson teaterpjäs och fint anordnat! Föreställningen inkluderade alla barn i publiken och var precis lagom lång för en knappt 4-åring. Hit kommer vi gärna igen!
Så så värt för barnen, liten ,mysig, superlagom teater med superpedagogiska skådisar. Barnen älskade det, även de vuxna upplevde stämningen! Rekommenderar starkt!
Tänk att så mycket göra på så liten yta. Min dotter älskar alla de föreställningar vi varit på. Vi går lyckliga dit och lyckliga hem.
Tyvärr var åldersgränsen för lågt satt. Både mitt barn och några andra i publiken blev rädda för den svarta tuppen.
Vi var på jättefin Peter Pan föreställning. Duktiga skådisar och supermysig miljö. Väldigt trevligt för hela familjen
fin upplevelse i en mkt fin teatersalong. barnen tyckte det var spännande att få hälsa på Findus o Petsson. kommer gärna på någon ny föreställning.
Comment on this business

Directions to Kulturscen Bristol with public transportation


Esplanaden 30 meters
951
Esplanaden 60 meters
951
Esplanaden 80 meters
Stationsgatan 90 meters
504
506
515
595
951
Sundbybergs skola 140 meters
504
506
515
595
951

to add Kulturscen Bristol map to your website;