facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kulturum kinnekulle b&b

Address: Fredsberg, 533 94 Hällekis
Phone: 0510544057
City: Hällekis
Zip Code: 533 94


Reviews
Vi fick ett mycket dåligt bemötande av värdinnan när vårt sällskap anlände och det fortsatte under resterande del av vistelsen som blev kort Man kände sig tyvärr inte välkommen alls. Det står i annonsen att middagen kan förberedas och ätas i värdinnans kök vilket var en sanning med stor modifikation. Värdinnan var uppenbart besvärad av vår närvaro och var återkommande oförskämd vilket ledde till att vi bröt upp strax innan vi skulle sätta oss till bords för middag och lämnade Kulturum kvickt. Positivt var att stället låg fantastiskt och att värdinnan gav tips om hur man kunde ta sig runt på vandringslederna. Hennes ovänliga bemötande gjorde oss dock väldigt obekväma från första stund och jag kan tyvärr inte rekommendera detta ställe till någon.
Det är nästan ett år sedan vi var där. Juni 2021 men minnena kommer tillbaka nu när våren spirar i alla vrån. Tänker på Lenas ramslökssmör, soppa tillika. Det fina,vackra huset med intressant historia och i sig fyllt med kultur. Värdinnan själv är som ett levande kulturellt uppslagsverk. Imponerande att hon orkar ta så väl hand om sina gäster,,Intressanta samtal och mycket ny kunskap fick vi. Rummen är vackra , stilfullt inredda. Utsikten på Vänern fantastisk och närheten till Kinnekulle och vandringar i skogssalar ett stort plus. Åk dit ni som inte varit där ännu.
En stor upplevelse att komma hit. Ett sådant fint hus med en intressant historia. Värdinnan Lena är en underbar person som har mycket att berätta. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Kulturum kinnekulle b&b map to your website;