facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kundens Trafikskola

About

Trafikskola i Skogås

Story

Trafikskola i Skogås



"KUNDENS TRAFIKSKOLA ERBJUDA DIG EN PRISVÄRD OCH PERSONLIGT ANPASSAD UTBILDNING. HOS OSS PÅ KUNDENS TRAFIKSKOLA ÄR DET VÄLDIGT VIKTIGT ATT DU TRIVS OCH ÄR NÖJD MED DIN UTBILDNING."
Address: Skogås plan 7, 14230 Skogås, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 122 947 47
City: Skogås
Zip Code: 14230


Opening Hours

Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00


related searches: Farsta Trafikskola, Introduktionsutbildning körkort online
Similar places near
Jeco AB Jeco AB 210 meter Torde vara en av de mest kompletta hobbybutikerna i landet. Fantastiskt sortiment. Ex...
Länna Sport Länna Sport 2 km Serviceinriktad säljare Hi5 Tobias och bra utbud med det mesta för olika aktiviteter,...
Epotex Säljservice Epotex Säljservice 2 km Ingen information. Mailat efter 9 dagar och får svar att de hoppas få in varan nästa...
mmEasy AB mmEasy AB 2 km mm Easy AB är Svanenmärkt städtjänst som erbjuder sina kunder miljöanpassad städnin...
Villatakspecialisten Villatakspecialisten 3 km Snabbt och bra utfört takarbete
Svempas AB Svempas AB 3 km Vilken bra service! Så trevlig personal som kom och hjälpte mig med bilen. Tack!
Ama Laser AB Ama Laser AB 3 km <span dir="ltr
Dörrakuten Dörrakuten 3 km Trevliga och proffsiga! Var lite dålig kommunikation om när leveransen skulle ske, dä...
Kylmästarna I Stockholm AB Kylmästarna I Stockholm AB 3 km Väldigt trevlig och kompetent personal!
Segerhammar Maskinservice Segerhammar Maskinservice 3 km Översatt av Google Ok Original Ok
Yellow Line AB Yellow Line AB 3 km Översatt av Google Bra Original Good
Snowandmotion Snowandmotion 3 km Please visit us at http://facebook.com/andmotion or at http://andmotion.se
Nelox AB Nelox AB 3 km Stockholmsföretaget som erbjuder service, reparationer, modernisering av alla förekom...
Allservice Gruppen i Stockholm AB Allservice Gruppen i Stockholm AB 3 km Översatt av Google Trevligt pålitligt företag, välkoordinerat team. Original Fajna r...
Multibygg Entreprenad AB Multibygg Entreprenad AB 3 km Vill du renovera ditt kök eller badrum? Bygga ut eller bygga om? Vi hjälper dig med b...
M3V Produktion AB M3V Produktion AB 4 km Film, tv & inredningsdekor http://www.m3v.se
Mauris - Din plåtleverantör Mauris - Din plåtleverantör 4 km Plåtslageri - Takavvattning - Taksäkerhet
Reviews
Bokade körlektioner under sommaren 2022. Till en början en riktig bra körskola då jag hade bra upplevelser. Körde för det mesta med Wisam som tyvärr har slutat jobba på trafikskolan. Han hade tålamod och lärde mig saker i min takt medan han gav mig kritik. Fick byta trafiklärare och hamnade tyvärr med en utan någon alls tålamod. Kolla bara tidigare recensioner där elever klagar på samma saker. Denna trafiklärare tog i min ratt flertal gånger, sa högt "du måste vara mer inne i din fil och ge plats till bussar" Det var ingen buss i närheten och jag var inne i min vänstra fil bra nog. Tar i ratten flertal ggr, när han känner för det, när jag inte ens var en trafikfara. Han kunde lätt sagt "kör lite mer åt vänster" men nej det ska dras i rattar. Han har en sån hård och aggressiv tillvägagångssätt att jag nästan är rädd att köra fler lektioner med honom. Jag avstår mina 2 lektioner jag har kvar. Det skillnad på att ge kritik och vara helt otrevlig och aggressiv. Detta är inte vad jag kallar sträng, utan helt och hållet oprofessionell och aggressiv. De låter dig inte heller utvecklas. Du kör på samma ställen nästan alla lektioner. Bespara eran tid och pengar. Tro mig finns bättre trafikskolor där ute. Behöver tydligen 20+ lektioner till. Löjligaste jag har hört. Hoppas att jag kunnat rädda någon som tänkt boka lektioner här.
Tog mitt körkort idag i Farsta tack vare bland annat kundens trafikskola! Han som jag körde med gav mig lugn och trygg miljö och gav mig mycket positivt feedback när man körde som fick mig att känna att jag kunde köra bil och såg vad jag behövde träna mer på och vad jag redan var bra på. Väldigt glad att jag litade på min mag känsla och valde denna trafik skola : Dem har även mycket tider att köra och snabba på att svara och ser till att du är redo när du ska köra upp. Rekommenderar starkt dem här!
Jag fick körkort idag i Farsta. Och är jätte tacksam ”Kungens Trafikskolan” som har bästa lärare, alla som jobbar där är jätte trevliga . När jag kom till den skolan, kunde ej köra alls. De lärde mig från 0 till , det tog tid, men tack vare lärarnas stöd ville jag kämpa mer och mer med det. Jag rekommenderar den här skolan, du kommer aldrig att ångra dig att du börjar lektionen med de. Verkligen den bästa trafikskolan!!!!
Tack för all hjälp ni har gett mig med mitt körkort. Jag rekommenderar verkligen Kundens trafikskolaReceptionisten är väldigt snäll och lärarna har tålamod och pedagogisk.
Jag har fått körkort idag. Jag tackar väldigt mycket trafikläraren Aras för hjälpen. Han hjälpte mig mycket. Jag rekommenderar den här trafikskolan.
Kundens trafikskola hjälpte mig på bara några lektioner att komma upp till rätt nivå efter att ha kuggat min uppkörning en gång tidigare när jag bara hade övningskört privat! Trevliga lärare och receptionist, skulle definitivt rekommendera
Jättebra körskola! Klarade körprovet på första försöket, dom går igenom tydligt det man behöver träna på och gör en färdig inför prov!
Stort tack till Arash, Hanna mfl jag klarade uppkörningen i Farsta idag med er hjälp. Alltid varit vänliga och hjälpsamma, rekommenderas varmt!
Trevligt och professionellt bemötande. Fick hjälp med det jag behövde utan att uppleva mig besvärligt. Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola
Tack för allt Kundens Trafikskola, mycket pedagogiskt lärare, trevlig receptionist, tack till Hanna, Ryan o Araz!
Comment on this business

Directions to Kundens Trafikskola with public transportation


Skogås centrum 50 meters
742
828
830
831
893
Skogås station 60 meters
Skogås 70 meters
43
Vallhornsvägen 100 meters
830
831
893
Rapsodivägen 200 meters
742
828

to add Kundens Trafikskola map to your website;