facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungälv-Kode Golfklubb

Kungälv-Kode Golfklubb

About

KungälvKode 18-håls golfbana med shop, trevlig restaurang m lunch 11.00-16:00 alla dagar under säsong. Utmärkta konferenslokaler för 5-120 personer.

Story

Kungälv-Kode Golfklubbs bana är en av västkustens pärlor. Banans arkitektur och anläggningens närhet "till allt" har gjort Kungälv-Kode Golfklubb till en mycket populär 18 hålsbana både för medlemmar och greenfeegäster.

Anläggningen är belägen i det underbara landskapet Bohuslän. Vill du uppleva golfen på ett annorlunda sätt så skall du besöka vår bana. Banan har seaside- parkkaraktär med ett par sex hål på över 600 meter.

Klubbhuset har tre konferenslokaler för allt från det mindre sällskapet till ett större arrangemang. På översta våningen finns en härlig festlokal med panoramautsikt över golfbanan.

Här finns möjligheter för både företag och privatpersoner att ordna ett skräddarsytt event, gärna i kombination med golf och en god middag, men lika trevliga lokaler för enbart affärer eller fest.

I klubbhuset finns en trevlig restaurang, omklädningsrum med bastu och golfshop. Ute finns ett övningsfält, puttingreen och drivingrange (10-kronor)

Fortsätter du förbi golfklubben kommer du till Vadholmens badplats.

Address: Ö. Knaverstad 140, 442 97 Kode
Phone: 030351300
City: Kode
Zip Code: 442 97


Similar places near
Lunna Golf Lunna Golf 5 km Underbar bana. Älskar att man får en varierad terräng och väldigt vacker sådan längst...
Ingetorps Golfklubb Ingetorps Golfklubb 5 km Trevlig men utmanande bana. Fina snabba greener. Trevligt klubbhus med social och hj...
Reviews
bra att spela forre och roblox här men wifit när man kollar vuxen film är lite däligt Rum: bra och fin
Bra bana, trevligt klubbhus, väldigt dyrt i restaurangenPlats: 4/5
Blåsigt en greener och fairways var bra
Fin bana bra skick men så mycket skrikande om fore. Hålen låg alldeles för nära varandra. Ingen bana jag åker tillbaka till trots fint skick. Man ska inte vara rädd för å bli träffad hela tiden på en golfbana.
Smala hål men väl underhållnaTjänst: 5/5
12 maj katastrof kvalite på bananRum: 3/5
Jättefin golfanläggning lite jobbigt att gå mellan vissa hål och några riktigt konstiga greener där det inte finns många hålplacerings möjligheter.
Bra läge för dagsutflykter. Lite jobbigt att man måste gå ut för att hämta vatten eller gå till toa och dusch. Dåligt med ute belysning, en pannlampa borde vi tagit med oss. Jättefin frukost , trevlig personal ,fin uteplats och bra pris.
Trevligt bemötande både på telefon och på plats. Utmanande, varierad och trevlig bana med mycket vatten och flera långa hål.
Fin bana, trevligt klubbhus, trevlig personal. Men varför är det så dåligt skyltat både utanför banan och på banan?
Comment on this business

to add Kungälv-Kode Golfklubb map to your website;