facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungälvs Fyndbilar

Kungälvs Fyndbilar

About

Företaget drivs av mig Jörgen Lundborg. Jag har arbetat inom bilbranschen i 18 år vilket ger stor kunskap och en trygg affär för dig som kund.



"1200Kvd BilhallÖver 100 Begagnade bilar Transportbilar & PersonbilarÅterförsäljare Av Nya Mopedbilar & Fyrhjulingar Märken.Ligier,Microcar,Goes,Hisun,Stels och VerkstadVi samarbetar med dom flesta Banker och fixsar det bästa upplägget Med Avbetalning Eller LeasingVart Välkomna till det familjära Företaget som Sätter dig som Kund i Focus"
Address: Lundby 110 Kareby, 44293 Kareby
Phone: 0303222298
City: Kareby
Zip Code: 44293


Reviews
Var försiktiga när ni köper bil här
Köpte min bil där med goda garantier. Väldigt trevlig personal.
Min upplevelse av att köpa bil från dem är mycket bra, det var enkelt och rätt fram i köpet. Efter lite komunikationsproblem så löste sig även det garantiärendet som jag hade på bilen, och Jörgen tar verkligen ansvar för sina bilar och är mån om sina kunder. Svårt att begära mer!
Vi är så nöjda med service, lånevillkor och bra information! Så nöjda att vi till och med köpt två bilar hos dem. Kan varmt rekommendera att köpa din begagnade bil hos dem. En bilhandlare som står för sitt ord och hjälper till om det uppstår problem!
Trevlig och rolig personal. Kan starkt rekommendera denna bilsäljare. Köper alla bilar. Har fina bilar som inte ens hinner komma dit innan dom säljs. Har köpt 1 bil och sålt en till er. Inte besviken en sekund. Är det något problem med bilen så löser dom det direkt. Tack Jörgen och CO för smidig affär
Köpte en Volvo 50 som efter 1 månad gick sönder. Det va sagt att det va 12 månaders garanti som sen inte stämde. Sen svarar dom inte när man försöker kontakta dom angående detta. Varken på telefon, sms eller mejl.
Bästa bilfirman. Jörgen och Tommy är grymt trevliga och löser alltid en bra bilaffär. Mvh rollsbo pizzeria
Enda bilhandlare jag litar på! Rekommenderar
Grymt bra och trevlig bilhandlare. Trevlig hjälpsam personal som hjälper till så att det blir en bra affär.
Vi har köpt flera bilar här Mkt seriöst företag allt stämmer alltid med beskrivningar etc. samt om nått skulle hända med bilen ställer dom alltid upp.Rekommenderas starkt !
Comment on this business

Directions to Kungälvs Fyndbilar with public transportation


Hagstorp 150 meters
306
319
901
908
909
912
916
917

to add Kungälvs Fyndbilar map to your website;