facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungälvs Garden Center

Kungälvs Garden Center
"Ett av Sveriges ledande gardencenter med brett sortiment av växter både inne och ute."
Address: Maskingatan 1, 442 40 Kungälv
Phone: 030394131
City: Kungälv
Zip Code: 442 40



related searches:
Similar places near
Plantbanken Plantbanken 61 meter Plantbanken.se är en leverantör av kvalitetsplantor direkt från ledande odlare hem ti...
Reviews
Åkte den långa vägen från Kungsbacka för att besöka denna butik och jag blev väldigt förvånad över alla fina inomhusväxter de hade. Kanske inte värkdens största utbud men väldigt fina växter som man inte hittar på blomsterlandet eller plantagen. Starkt att rekommendera! De har även super fina krukor.
Som vanligt hjälpsam och kunnig personal. Har det vi behöver för vår trädgård.
Fantastiskt ställe. Gedigen kunskap och det är alltid någon som vet något om det man eftersöker. Resonabla priser och trevlig personal.
Hade mina barn fått sätta betyg hade det blivit en stjärna, då de ibland börja att gråta när vi ska hit....eftersom mamman i familjen älskar denna affär och kan gå flera timmar och titta på alla fina blommor. Men de har glass till barnen så då är de nöjda en stund. De har även bra fina och prisvärda styckblommor till bukett, trädgårdsblommor, jord, julblommor osv. Åk dit och gör frugan glad!
Stort utbud av växter. Verkar välskött.
Mycke växter och blommor att välja på
Finns mycket fint till humana priser tycker vi
Helt ok även för mig, trots att jag inte är så bra på blommor och sånt, Men de är det..
Så mycket välskötta växter. Ett stort utbud av allt man önskar. Lätt att gå och botanisera länge bland växterna. Bra skyltat med priser och information om växterna. Två små lekhörnor för barn, en ute och en inne.
Stort utbud av stora och små plantor, krukväxter, buketter, växttilbehör, jord och presentartiklar. Ett cykelställ vore uppskattat. Nu riskerar man att skada bilarna och blockera personalens grind.
Comment on this business

to add Kungälvs Garden Center map to your website;