facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungälvs Resecentrum

Address: Kungälv
City: Kungälv


Reviews
Massa affärer kläder restauranger och mycket mer i samma byggnad
Bygge pågår och invigningen planeras till första kvartalet 2018. Intressant arkitektur med massor av rostig plåt i Cortén. Invigningen avklarad. Helt ok plats med Pressbyrån och ett fik med riktigt kaffe!! @Kahls kaffe e riktigt bra om du frågar mig
Bra kommunikationer till bär och fjärran, bra information och till 95% i tid. Iaf dit jag har åkt
Bra men trist att pressbyrån är stängd söndagar
Mycket fina toaletter fast de saknade tvål, fick trycka flera gånger för att få en liten klick
Fin arkitektur men otrevlig omgivning
Själva resecentrum är väl ok, att det blivit ett tillhåll för ungdomar är mindre bra. Att pressbyrån inne i det kul resecentrumet stänger så förtvivlat tidig varje dag, är under all kritik!
Man kan vänta inomhus och ladda telefonen där det är bra
Det är lagom stort, man får en överblick av allt med en gång, så man slipper slösa, ibland dyrbara, minuter på att leta efter vad man behöver. Är man lite småsugen på nåt att äta eller dricka är det snabbt fixat. Tider och nr på bussar och platser går också fort och lätt. Sen är det bara att gå på rätt buss på angiven plats.
Lite splittrat "center" med hållplatser på 3 olika ställen. Väldigt mycket trappor, men en hiss finns också där inne. Tråkigt att alla bussar går till resecentrum, men bussar till Kungälvs sjukhus är det ont om. Oftast får man gå till sjukhuset; 1,1 km.
Comment on this business

to add Kungälvs Resecentrum map to your website;