facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungaberg

Address: Idrottsvägen 10, Fritsla
City: Fritsla


Similar places near
Marks Kommun Marks Kommun 155 meter
Fritsla Spel & Post Fritsla Spel & Post 516 meter bästa paketombudet i kommunen och supertrevlig personal
TsT Knivar TsT Knivar 965 meter Hobby verksamhet, kniv material och fossiler med hög kvalitet
Reviews
Helt ny renoverat med nytt pumphus, omklädningsrum, wc och utedusch. De har även gjort en lektion för barn med diverse olika fontänfigurer. Dessvärre är inte polen uppvärmd utan endast solens strålar värmer vattnet under året.
Helt okej funkar om man kommer tidigt ,sen brukar de bli mycket folk om vädret är bra
Jag önskar att ni kan laga den lilla bad bassängen för att små barn som inte kan simma ska kunna göra det.. och för att jag har och många har roliga och tråkiga minnen men de roligaste minnena vill man att man ska kunna tänka på när ma badar där.. men man minns bättre om man är på samma ställe som förut.
Ett bad att vara rädd om. Kommer ihåg att stor del av barndomens sommar tillbringades här. Badet är viktigt för Fritsla men behöver omfattande reparationer. Det skulle göra ont i Fritsla hjärtat om detta bad skulle försvinna. Jag minns badet med glädje. Här tog jag mina första simmärken. Har även minne av att få en puss här. Det var även här jag listade ut varför det verkligen är varmare i en barnbassäng än i en kall vuxenbassäng.
Bra temperatur i vattnet, bra gräsytor att sola på och stor parkering. Inga badvakter.
Gratis utomhusbad öppet under sommaren. Basic men riktigt bra! 1m - 1,8m djupt och 25m långt. Bredare trappa ner i ena hörnet på det grunda, stegar i resten av hörnen.
Renoverat! Ombytesrum,toa och 2 duschar ute.Synd bara att det finns människor som inte fattar vad papperskorgar är till för och slänger skräpet på gräsmattan..
Bra pool att bada och simma i .
Skönt med ett bad i bybassängen
Perfekta pulkabackar
Comment on this business

to add Kungaberg map to your website;