facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungajaktmuseet Älgens Berg

Kungajaktmuseet Älgens Berg

About

Ett spännande upplevelsecentrum i Ekopark Halle-Hunneberg! www.algensberg.com

Story

Välkommen till ett spännande upplevelsecentrum i Ekopark Halle-Hunneberg!

Inne i museet får du möjlighet att utforska Halle- och Hunneberg samt uppleva livet på bergen ur älgens perspektiv. I vår interaktiva utställning kan du bekanta dig med älgens sinnen. Du kan också få reda på mer om bergens fascinerande djurliv och spännande kulturhistoria.

I museet finner du en ekoparksutställning som berättar om markägaren Sveaskogs ekoparker. Här finner du även nyttig information om Ekopark Halle-Hunneberg samt om sevärdheter och aktiviteter som inspirerar till utflykter.

Kungajaktmuseet Älgens Berg arrangerar flera olika evenemang och aktiviteter under året. Här på vår webbplats så hittar Du även information om vilka aktitiviteter som erbjuds Dig som besökare.

Address: Hunneberg 121, 46831 Vargön
Phone: +46 (0)521-27 00 40
City: Vargön
Zip Code: 46831



related searches:
Reviews
Vi var uppe på Bergagården för årets julmarknad, och det var fint som vanligt Det kändes dock som om flera handlare saknades, men det kan bero på att allt inte riktigt få fart efter 'pandemin'. Jag ser fram emot nästa års marknad Men det var skön musik i tältet, och ändå många handlare fanns ju där
Julstämningen infann sig verkligen
Intressant. Bra guide som berättade mycket om skogens djur. Speciellt om älgar och vildsvin. Även om Hunne och Hallebergs geologiska era.Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetid
Mycket spännande och värt pengarna ,man får mycket information och historia om alla möjliga djur ,skogens konung såklart i fokus här. Passa även på att vandra runt i denna trolska skog som omger museet. Ta en kaffe och gofika efteråt.Rekomenderas.
Värd att se. Värd att satsa liten slant för guide, få man mycket historia och berättelse.
Mycket mysigt ställe Tidpunkt för besökHelgVäntetidIngen väntetidBokning rekommenderasNej
Så kul. Krävde tre timmar att se allt intressant.
Härlig plats med information blandat in i skog och lek
Mysigt ställe.
Jättemysigt och spännande för barn och vuxna. Muséet kan man spendera många timmar i!
Comment on this business

to add Kungajaktmuseet Älgens Berg map to your website;