facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungens Restaurang Och Bar

Address: Kungsgatan 17, 66231 Åmål
Phone: +4653214600
City: Åmål
Zip Code: 66231



related searches: Kungens restaurang och bar menu, Kungens restaurang och bar reviews, Kungens restaurang och bar photos, Scandic Kungens Kurva Stockholm, Scandic Upplandsgatan, Scandic hotell Stockholm
Reviews
Halvokej pizza med konserverade grönsaker och dyr. Inget folk på resturangen, jag förstår varför. Personalen har ett av dem bästa borden till sina papper och gamla matrester. Hittar ni inget annat så funkar detta.
Skrattretande att se bilderna som lagts upp på maten när det är fejk så det visslar om det. Ingen grönsallad, några brända grönsaker och en vissen sparris som ligger på tallriken. Fattas såser och man får be om det som står med i menyn för personalen har ingen koll på vad som skall vara med på tallriken. En ägare som står halvfull i baren och lekar pajas och försöker vara cool. 100 70 kr för pizzan med 2 saker på + 30 spänn för nattpizza spänn för en pizza som är halvfabrikat och dom lyckas missa att det skall ingå sås till den... Nä, fy fan vilket sunkit hak...
Vid mitt första besök var jag betydligt mer positiv, men efter ytterligare tre besök har den optimismen grusats. Jag tänker aldrig mer gå hit. Jag är inte på långa vägar någon mönsterkock men jag kan garantera att jag skulle laga betydligt bättre mat. Detta är ett skämt va? Kyparen/ägaren lämnade inget gott första intryck, det kan jag säga, men jag gav dem fler chanser då maten initialt kändes ok och de var nyöppnade. Efter det föll allt ner i avgrunden. Maten känns vid senare besök som ett hopkok i micron och som andra påpekat fattas ingredienser. Billig öl, det är ett stort plus. men som restaurang nej tack. Nattpizzorna är dessutom ett skämt. Kom igen, kvalité för pengarna tack!
Troligtvis bytt ägare sen förra året, smakade inte lika bra. Fick vänta väldigt länge på maten trots att det bara var vi i restaurangen.
Otroligt trevligt besök. Härlig personal, god mat, mycket bara priser. / två glada göteborgare på genomresa
Bra priser, goda pizzor, trevlig personal. Bara en sån sak att komma ut och erkänna att vi var inte nöjda med pizzan, ”vi gör nya” och bjuder på en öl.
Lokalen såg nedgången ut men hamburgertallriken var god och maten och ölen var billig. Positivt överraskad av kungen!
Tyvärr enda stället jag hittade som var öppet.
Inte bra mat, dyra priser.
Rekommenderas inte. Smakade inte oxfilé, kebaben var kall, burkchampinjoner
Comment on this business

to add Kungens Restaurang Och Bar map to your website;