facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KungensGlass

About

Välkommen till KungensGlass vid Rådhustorget mitt i Vadstena! KungensGlass har mjukglass och 43 olika sorters kulglass att välja på! Även gott kaffe och god bulle finns och körv me brö kan komma att säljas under sena sommarkvällar.



"KungensGlass serverar 48 smaker kulglass, laktosfri mjukglass i tre olika varianter, kaffe och dricka. Öppettiderna varierar beroende på väder och om det är folk i farten. Avvikelser finns på våra sociala medier. Ligger på Rådhustorget i Vadstena."
Address: Storgatan 4, 59230 Vadstena
Phone: +46703390250
City: Vadstena
Zip Code: 59230



related searches: Glassmeny, Glassmenyer
Reviews
Den svarthåriga damen, som jag tror äger butiken, år fruktansvärt dryg och har inget servicemind. Glaskulorna är extremt små för ett rejält överpris. Glassen är god, men blir tyvärr äcklig på grund av dåligt affärssinne. Jag ångrar alla pengar jag någonsin har lagt på hennes affär. Undvik!
Konstant långa köer och glatt folk kan bara betyda en sak = bra glass/utbud och service. Det finns många glasställen i stan men finns inget som har så mycket utbud för alla åldrar och ett bra pris. Bäst i stan!
Men oj vilken service den bästa glassen i hela stan, så sjukt trevlig personal även dom mindre i vårat sällskap vart proffesionellt bemöta. Kan rekommendera från hjärtat
Kort sagt den bästa glassen på marknaden! Personalen är hur trevlig som helst och levererar alltid bra kvalitet på både glass och service.
Jättetrevlig och driven personal! Många unika smaker och rimligt pris för det man får. Väldigt fin inredning! Rekommenderar starkt och kommer absolut gå dit oftare!!
På sommaren Vadstenas godaste glass. På vintern grillad korv och våfflor.
Bland den godast glassen jag ätit. Många olika och spännande smaker att välja på. Extra plus för den just nu Covid-19 säkra hanteringen med kunder där meny finns att studera i lugn och ro utanför butiken.
Bland den godaste glassen jag någonsin ätit. Smart system med menyer på utsidan samt kösystem på utsidan som gick ut på att en ringklocka ringde när det var ens tur. Perfekt i dessa covid-tider. Rekomenderar alla att testa deras glass, ni kommer inte bli besvikna!
Otrevlig ägare, kort i tonen och nonchalant. Väldigt små glasskulor för det priset.
Åt mjukglass jättegod och den var laktosfri och det gillar min mage. Värt ett besök om man är i trakterna
Comment on this business

to add KungensGlass map to your website;