facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kungsängen station

Kungsängen station
Address: Kungsängens centrum , Kungsängen , AB, SE
City: Kungsängen



related searches: Kungsängen station map, Kungsängen station tickets, Kungsängen station train, Kungsängen Stockholm, Kungsängen centrum, kungsängen, sweden, Kungsängen kommun, Kungsängen Uppsala
Reviews
Helt okej station som är en av 'mina' stationer. Konst saknas däremot, lite Street art-inspirerat och jag skulle bli jätteglad:
Jadu, vart börjar man. Jag ser inte denna station som en plats, jag ser det mer som ett hem. Ett hem som alltid varit där för mig, varje gång jag ska ta mig vidare livet är denna station här för att hjälpa mig oavsett destination. Vad mer kan man begära? Därför måste jag ge denna plats 5 utav 5 stjärnor. Makalöst.
Lite liten vänt hal liten hiss! De som är positivt är köp stället, där finns kaffe och smörgåsar mm. De hade var bra om Korv Lotta hade kunna var kvar här!
Bra parkering och tillgänglighet. Minus för dåligt fungerande parkeringsautomater som ofta är trasiga eller som senast då jag fick "ogiltigt kort" trots att mitt SL-kort hade en dag kvar på sin giltighetstid. Därav har jag delat ett foto med info om hur man gör en felanmälan ifall man inte lyckades betala parkeringen.
Bra service och tillgänglighet.
Litet men funkar, liten kiosk å grejer. För lite bänkar placerade runtom och i hela stationen.
Det finns bänkar att sitta på om man måste vänta.
God Morgon? Alltid Pendetåg med problem?atrasado siempre?...
Jätte dålig
Comment on this business

to add Kungsängen station map to your website;